La Vanguardia (Català)

Les millors solucions en protecció solar, a Catalana de Toldos

Aquesta empresa catalana de tradició familiar estrena showroom renovat amb 300m2 d'exposició amb propostes personalit­zades i de gran qualitat per decorar i protegir jardins, terrasses, balcons i finestres

- MÉS INFORMACIÓ CATALANA DE TOLDOS Gran Via Corts Catalanes, 478 08015 BARCELONA Tel.: 933 2569 70 www.catalanade­toldos.cat info@catalanade­toldos.cat

Per a Maria Teresa Perera, directora de Catalana de Toldos, trobar la solució idònia al repte que li planteja el client sempre és apassionan­t

L’estiu ja és gairebé aquí. És, sens dubte, l’època ideal per gaudir del sol i les activitats a l’aire lliure, sempre que disposem de la protecció deguda. L’empresa de llarga tradició familiar Catalana de Toldos ens ofereix una àmplia gamma de solucions per convertir qualsevol ambient de casa nostra en l’espai ideal per treure profit del bon temps.

Entre l’extensa oferta de materials per a exteriors, trobem tendals automàtics de totes les dimensions, molts amb llums LED incorporat­s, i també pèrgoles de diversos sistemes (tècniques, biomecàniq­ues...) elaborades amb diferents materials, com fusta, alumini o ferro, ideals per crear un efecte acollidor i proporcion­ar una bona superfície d’ombra. Tots aquests productes estan elaborats

amb teixits d’extenses prestacion­s, entre els quals trobem la lona acrílica reflectant, que destaca per la capacitat d’aïllament tèrmic i estalvi energètic.

A tot això s’ha d’afegir l’àmplia varietat de propostes per vestir i protegir l’interior de la llar, des de les clàssiques cortines de gran qualitat, fetes a mida, fins a l’anomenada cortina tècnica, elaborada amb teixits tèrmics i antireflec­tors, capaç de proporcion­ar una eficaç protecció solar i acústica.

Si voleu descobrir aquestes propostes i moltes d'altres, no dubteu a visitar el showroom de Catalana de Toldos, a la seva seu de Barcelona, situada al cor de l’Eixample (concretame­nt, a Gran Via de les Corts Catalanes, 478); un espai impression­ant de 300 m2 d’exposició, recentment ampliat i renovat amb una zona Contract. Té un horari de 9 a 13.30h i de 15.30 a 20h. A més, fins al 30 de juny també obren els dissabtes al matí.

Passió perla feina ben feta

Per descobrir totes les possibilit­ats que ofereixen en matèria de protecciós­olar, ens reunim amb Maria Teresa Perera, directora de Catalana de Toldos, a les instal·lacions de la marca a Barcelona. Mentre visitem l’ impression­ant s ho w ro om, ens explica els seus orígens :“Catalana de Toldos va néixer l’any 1985 a Barcelona, com a resultat d’una llarga experiènci­a familiar dedicada al món dela protecció solar. Tot i que el projecte ha anat creixent, hem mantingut les essències d’ una empresa familiar, amb tot el que comporta: proximitat amb el client, afany de superació, flexibilit­at i capacitat de prendre decisions ràpides ...”.

Per a Perera i el seu equip, oferir la millor protecció solar és molt més que una activitat profession­al: “Realment, és una tasca apassionan­t cercar i trobar les últimes novetats que considerem que donen solució als reptes que ens plantegen els nostres clients”, ens explica.

Efectivame­nt, Perera té clar que el que caracterit­za el seu projecte és la recerca constant de la qualitat: “Ens agrada la nostra feina i això es nota en tots els nivells, des de l’atenció personal fins a la instal·lació”. Com bé saben els seus clients més fidels, el servei personalit­zat, l’assessoram­ent, el treball fet a mida i la instal·lació profession­al són alguns dels seus segells distintius. “A més, treballem sempre amb els millors fabricants, mirant de donar prioritat als que són de casa nostra”, afegeix Perera. Inicialmen­t, a Catalana de Toldos es van dedicar a la protecció solar d’exteriors, però, amb el temps, han anat evoluciona­nt i ampliant l'oferta, “primer amb la cortina tècnica de protecció solar per a interiors, i després afegint tota mena de cortines decorative­s, des de les més clàssiques fins a les més sorprenent­s, totes fetes a mida”. També ofereixen solucions per a espais de totes les dimensions: jardins, terrasses, balcons, finestres... A més dels esmentats tendals i les pèrgoles, hi trobareu veles tensades fixes i enrotllabl­es, xarxes d’ombra, para-sols o mosquitere­s a mida. Allà on sorgeix la necessitat de trobar protecció solar, Catalana de Toldos té sempre la solució adient.

 ??  ??
 ??  ?? M. Teresa Perera, directora de Catalana de Toldos
M. Teresa Perera, directora de Catalana de Toldos

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain