La Vanguardia (Català)

Màxima regna a les curses d’Ascot

Els reis dels Països Baixos, convidats de la família reial anglesa en aquesta cita protagonit­zada pels barrets

- ISABEL CLARÓS Barcelona

Parlar d’Ascot és parlar d’una desfilada inacabable de barrets, tocats i pameles. És parlar d’elegància, però, sobretot, de sofisticac­ió i extravagàn­cia en els dissenys. És donar curs a la imaginació per convertir-se en reina per un dia amb plomes, flors o qualsevol altre element. Ahir tota la família reial anglesa va inaugurar la 308a edició de la Royal Ascot, unes curses de cavalls que se celebren a l’hipòdrom del mateix nom al comtat de Berkshire. Ahir, a més a més, amb permís dels barrets i d’Elisabet II, la protagonis­ta va ser la reina Màxima. Els reis dels Països Baixos van assistir a aquesta tradiciona­l cita, aprofitant que el dia abans Guillem havia rebut l’orde de la Lligacama amb Felip VI.

Al passeig inaugural per l’hipòdrom Elisabet II va compartir carrossa amb Màxima, Guillem i el seu fill Andreu, ja que el duc d’Edimburg fa uns quants mesos que es va retirar dels actes oficials. Durant la celebració de les curses els reis d’Holanda van xerrar molt animadamen­t amb els ducs de Cambridge, que van arribar a la mateixa carrossa que Carles de Gal·les i Camil·la de Cornualla. Els ducs de Wessex, la princesa Anna, Beatriu i Eugènia de York i Zara Phillips i el seu marit, Mike Tindall, van ser els membres de la família reial que van anar al primer dia d’Ascot. La pluja també va ser molt present durant tota el dia, i els grans absents van ser Enric i Meghan de Sussex.

Màxima d’Holanda va escollir un vestit beix que va acompanyar amb guants del mateix to i un vistós tocat lateral amb flors. Per la seva part, Caterina de Cambridge va optar per un dues peces de color blau (el mateix color que va portar Elisabet II) d’Elie Saab i una pamela amb detalls florals sota una ala de Philip Treacy. Van destacar les transparèn­cies de les mànigues de la brusa amb detalls de macramé i petits brodats i la faldilla de tul també brodada.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain