La Vanguardia (Català)

Daniel Craig torna després de la lesió al turmell

L’actor es torna a entrenar, però amb una bota ortopèdica

- BEGOÑA CORZO

Daniel Craig torna, i la setmana que ve reprendrà l’accidentat rodatge de la nova pel·lícula de James Bond. Almenys això és el que diu al seu Instagram, amb una foto on se’l veu entrenant-se amb una bota ortopèdica al peu esquerre.

Fa un mes l’actor va caure mentre gravava una escena en què corria, i va haver de ser traslladat des de Jamaica fins als EUA, on va ser operat del turmell. La recuperaci­ó després de passar pel quiròfan s’ha desenvolup­at segons els terminis previstos, i l’actor ja ha tornat a reprendre el seu intens entrenamen­t físic, just una setmana després de ser fotografia­t a l’aeroport JFK de Nova York amb una bota ortopèdica i crosses per caminar, cosa que va avivar rumors que el rodatge es tornaria a endarrerir.

El nou lliurament de James Bond no està sent un camí de roses, i no només per l’accident del protagonis­ta, i les males llengües ja parlaven fins i tot d’“una pel·lícula maleïda” pels imprevisto­s del rodatge. A l’agost el director Danny Boyle (Slumdog millionair­e) va abandonar el projecte per “diferèncie­s creatives” (pel que sembla, va tenir una disputa amb Craig sobre qui havia de ser el malvat de la pel·lícula). Un mes després que Boyle abandonés la 25è pel·lícula sobre James Bond, li van trobar substitut: el nord-americà Cary Fukunaga. Després es va haver de reescriure el guió perquè es va entendre que la trama s’allunyava del que una pel·lícula del 007 ha d’oferir. Per si no fos prou, després de la lesió de Craig, una explosió va destruir el set de rodatge als Estudis Pinewood i va ferir un treballado­r.

A Craig sembla que no li porta bona sort interpreta­r en 007: se li van trencar dues dents rodant Casino Royale i amb Quantum of Solace va perdre la punta d’un dit i es va fer una lesió greu a l’espatlla.

En aquesta pel·lícula la noia Bond serà Ana de Armas i les escenes de sexe amb en 007 tindran un “coordinado­r d’intimitat” per assegurar-se que tots dos se sentin còmodes. Tot sigui perquè no hi hagi més contratemp­s.

 ?? INSTAGRAM ?? Daniel Craig ha tornat al gimnàs després de ser operat del turmell al maig
INSTAGRAM Daniel Craig ha tornat al gimnàs després de ser operat del turmell al maig

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain