La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Problemes familiars o d’habitatge podrien repercutir en la vostra projecció profession­al. Ara bé, compteu amb suport.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La vostra inquietud pot donar lloc a dissension­s amb persones del vostre entorn immediat; en canvi, tindreu iniciative­s favorables en un projecte.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Vigileu amb les despeses perquè poden desequilib­rar el pressupost domèstic. En compensaci­ó, possibles guanys profession­als.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Mart i Mercuri a Càncer, desfavorab­les amb la Lluna, aconsellen més prudència a l’hora de prendre iniciative­s i decisions.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Convé que us cuideu perquè els problemes poden incidir en trastorns de salut. Una gran operació econòmica impulsarà la vostra feina.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Mireu de compaginar la dedicació a un projecte del vostre interès amb l’atenció als fills. Per sort, tindreu ajuda de la parella.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La involucrac­ió que requereix una iniciativa profession­al, que passa per problemes, us podria prendre atenció als vostres.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Tendència a un estat anímic inestable, que aconsella evitar converses i tractes d’importànci­a. Suport d’un ésser estimat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

El pressupost es pot veure agreujat per una operació econòmica fruit d’una associació. Per sort, tindreu ajuda familiar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La conjunció Lluna-Saturn a Capricorn us farà tenir dificultat­s personals i de relacions. Tindreu visió per reconduir-les.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Importants recursos econòmics per afrontar dificultat­s. Ara bé, convé que us cuideu, sobretot pel que fa a la salut.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La vostra receptivit­at us permetrà encarrilar les dificultat­s d’un projecte, que si no vigileu, però, poden repercutir en éssers estimats.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain