La Vanguardia (Català)

El “jove prodigi” de Florentino Pérez

-

El Reial Madrid va presentar ahir un altre reforç per al primer equip: Rodrygo Goes. L’acte va tenir lloc a la llotja d’honor del Santiago Bernabeu, on el davanter brasiler, de 18 anys, es va mostrar molt content. “Començo agraint a Déu per tot el que ha fet per mi i la meva família, gràcies a tots els que hem lluitat junts aquest temps”, va dir per iniciar la seva ràpida al·locució, apresa de memòria i amb un voluntarió­s intent de fer-la en un castellà comprensib­le. Rodrygo va prosseguir amb els agraïments referint-se al president Florentino Pérez i a l’afició del Reial Madrid. “Gràcies, president, per la confiança que ha demostrat en la meva feina i als aficionats per l’afecte. Espero donar moltes alegries. ¡Hala Madrid!”, va afegir, amb la seva família emocionada a primera fila abans d’adreçar-se al vestidor per vestir-se de curt i anar a trepitjar la gespa del Santiago Bernabeu.

Per la seva part, el president blanc, Florentino Pérez, va qualificar el futbolista brasiler com “un dels joves prodigis” que marcaran el “present i futur” del futbol, i va destacar el “creixement espectacul­ar” d’un jugador molt jove.

“La nostra estratègia és i ha estat la recerca del talent emergent i passa per incorporar joves amb un present i un futur extraordin­aris, que somien marcar una època al Reial Madrid. Arriba un d’aquests joves prodigis, un futbolista que ja provoca l’admiració pel joc, la manera d’entendre el futbol i la seva trajectòri­a, malgrat la joventut”, va dir en el discurs de benvinguda el màxim mandatari de l’entitat madridista.

Florentino Pérez va fer servir el tòpic per destacar el sentiment madridista de Rodrygo: “Des de petit ha somiat amb aquest moment, el somni de nen es fa realitat”. El jugador, malgrat la seva edat, no ha estat gens barat, perquè el traspàs ha assolit els 45 milions d’euros.

Rodygo, que es va formar al Santos, club llegendari gràcies a Pelé i del qual va sortir Neymar, entre d’altres, va destacar al seu país amb només 16 anys, i es va convertir amb 17 en el brasiler més jove de fer gol a la Copa Libertador­es.

 ?? IRINA R.H. / AFP7 / EUROPAPRES­S / EP ?? El davanter brasiler Rodrygo
IRINA R.H. / AFP7 / EUROPAPRES­S / EP El davanter brasiler Rodrygo

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain