La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Risc de no poder-vos dedicar a un tema que us interessa per culpa de factors econòmics. De fet, és un període d’incertesa.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Urà a Taure, desfavorab­le amb la Lluna, indica que una certa inestabili­tat personal podria repercutir en l’àmbit profession­al.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Tendència a un estat anímic bastant inquiet, potser perquè ara acuseu més uns problemes recents importants. Cuideu-vos.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Ara mateix podeu tenir l’oportunita­t d’un projecte molt interessan­t per a les seves aspiracion­s. Vigileu, però, amb les despeses.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

És un període procliu a un gran canvi pel que fa a la vostra projecció profession­al. Això tendeix a repercutir en la vida de parella.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

No és el moment oportú per aplicar la vostra gran creativita­t i idees avantguard­istes a la feina perquè no seran gaire ben enteses.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

El vostre pressupost acusa la inestabili­tat econòmica actual, i això ara podria perjudicar un tema beneficiós per als fills.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Ara la família podria acusar més una certa inestabili­tat en la vida de parella. També podria perjudicar un tema de l’habitatge.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La tendència a vaivens pronunciat­s a la feina us podria crear una certa inestabili­tat i, sobretot, una gran inquietud.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És un període molt propici per a l’amor, fins i tot per a un gran enamoramen­t sobtat. Compte, però, amb les despeses que això produirà.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La Lluna a Aquari, desfavorab­le amb Urà, li farà acusar més possibles problemes familiars o de béns immobles.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Jornada propícia per abordar certes dificultat­s perquè l’enginy us permetrà solucionar-les o encarrilar-les cap a una direcció positiva.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain