La Vanguardia (Català)

Caldea, destinació de muntanya en família

L’SPA TERMAL D’ANDORRA OFEREIX GRAN QUANTITAT DE PLANS PER A FAMÍLIES AMANTS DE LA NATURALESA I DE LA RELAXACIÓ

- R E DACC I Ó Andorr a

Una família feliç és una família en remull. És un fet. Per això el T ermo lúdic de Caldea ofereix a les famílies amb fills entre 3 i 8 anys Li k i d s, uns pa d’ accés exclusiu p erals més petits en què, apart de banyar-se ala seva llacuna i jugara m bels brolladors d’ aigua, podran entretenir-se amb manicures, massatge de peus, màscares facials de iogurt i la pràctica del ioga. Un viatge d’ introducci­ó albenes t arque podran compartir amb nens de fin sa 8 anys, ja que, p erals de 5 a 8 anys, Li k i d s pot combinar-se amb un b anyal T ermo lúdic.

Així, mentre els nens es diver tei xena Li k i d s, els pares p od ran gaudir d’ una experiènci­a w ell n es s 360 graus a In ú u, l’ esp ai adult son l y de Caldea. Les parelles es relaxaran al agran llacuna interior amb gandules i zones d’ hidromassa­tge. Els experts de Caldea a con sel l en visitar El Ber lingot, la llac una exterior amb vista ala vall d’ Andorra, i també Privat e W ell n es s, uns pa amb privacitat 100 per cent i amb possibilit­at de reservar tractament­s de belles ai massatges en parella.

Per exemple, el massatge S hiats u Duo, el tractament oriental més popular i que a fav oreix la circulació, el funcioname­nt d’ alguns òrgans i la correcció de postures. És un massatge realitzat per l’ exp erta japonesa Y u mi H osaka, instructor­a oficial i acreditada per l’ associació N ami k os hi S hiats u Europa ambla certificac­ió i reconeixem­ent del Japa n S hiats u College de Tòquio.

L’ espai In ú u, perla seva banda, amés d eles aigües, o fereix una experiènci­a w ell n es s 360 graus que inclou tallers d’ aprenentat­ge coma rap r à ctica de min d f ulnes s, l atècnica d’ un auto massatge pera peus o la classe d’ olis i perfums natu rals. I coma novetat aquest estiu, tot sels divendres i dissa b tesles parelles podran disposar d’ un còctel gratis.

Des d’ In ú u recomanen a c ced ira Orígens, l’ altra zona adults

only, composta per petits jac u zz is am buna peculiarit­at ca dasc un, come l bany de pomelos, el bany asteca o el bany relaxant.

Per saciar la gana després d’ haver-se relaxa tales aigües termals, les famílies podran accedira l Restaurant Medit err á ne o, que serveix plats que agraden als nens, com pasta, c arno amanida. I les parelles d’ In ú u podran gaudir de sabors asiàtic sal restaurant d efusió thai-japonès S hi am S hi k i.

I és que Andorra és la destina ció ideal pera una escapada estival i unes vacances enmig dela naturalesa amb activitats pensades pera conten tar tots els membres dela família. I comagran colofó, una relaxant experiènci­a a les aigües termals i úniques de Caldea.

 ??  ?? El Termolúdic de Caldea està pensat perquè les famílies disfrutin al màxim aquest estiu de les seves aigües termals
El Termolúdic de Caldea està pensat perquè les famílies disfrutin al màxim aquest estiu de les seves aigües termals

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain