La Vanguardia (Català)

Belén Esteban es casa aquest dissabte per segona vegada

Tot a punt per al casament de ‘la princesa del poble’ i en Miguel

- ELENA CASTELLS

Belén Esteban, que es va fer famosa perquè era la parella del torero Jesulín de Ubrique –amb qui té una filla– i que ara és la col·laboradora estrella del programa de Telecinco Sálvame ,es casa demà amb el seu nòvio des de fa cinc anys, Miguel Marcos, un conductor d’ambulàncie­s que va conèixer precisamen­t quan va tenir una pujada de sucre i va ser trasllada a l’hospital en un vehicle que conduïa ell.

La que va arribar a ser coneguda com la princesa del poble està ultimant els detalls de l’enllaç, que promet ser un altre festival de cares conegudes com ho va ser dissabte passat el de Pilar Rubio i Sergio Ramos. Aquest serà el segon matrimoni per a Esteban, de 45 anys, que el 2008 es va casar amb Fran Álvarez, de qui es va separar al cap de dos anys.

L’enllaç i la festa posterior se celebraran a la finca La Vega del Henares, a la localitat madrilenya d’Alcalá de Henares. Els nuvis han demanat d’instal·lar un macroescen­ari per a les actuacions en directe que han contractat. Està previst que hi assisteixi­n uns 300 convidats, entre els quals hi haurà nombroses cares del món del cor i companys del programa, com Carlota Corredera, Mila Ximénez, Kiko Hernández, Lydia Lozano i el presentado­r, Jorge Javier Vázquez, entre d’altres.

Terelu Campos; la seva germana, Carmen Borrego; la seva mare, María Teresa Campos, i la

La núvia ha prohibit els telèfons mòbils; no vol que l’endemà apareguin vídeos seus a ‘Sálvame’

parella d’aquesta última, Bigote Arrocet, també han confirmat que hi assistiran. Els convidats degustaran un menú que s’acostarà als 150 euros per persona i que ha preparat el càtering de la mateixa finca.

És evident que el vestit de la núvia és el gran misteri. L’única cosa que se sap és que la de San Blas no lluirà un vestit, sinó dos. El primer, per a la cerimònia, i l’altre, per al banquet. Al primer casament va portar una creació feta a mida per El Corte Inglés després que conegudes firmes de vestits de núvia es neguessin a fer-li el vestit, cosa va suscitar molta polèmica.

La Belén i en Miguel han prohibit els mòbils a la celebració, de manera que els convidats hauran de deixar els telèfons en una habitació. La núvia ha dit que no vol que l’endemà apareguin vídeos seus a Sálvame ballant amb els companys o els familiars.

 ?? GSR / GTRES ?? Belén Esteban i Miguel Marcos, agafats de la mà, el maig de l’any passat
GSR / GTRES Belén Esteban i Miguel Marcos, agafats de la mà, el maig de l’any passat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain