La Vanguardia (Català)

Arrenca la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid

- BEGOÑA CORZO

La 70a edició de la passarel·la madrilenya, que arrenca avui, convertirà llocs emblemàtic­s de la ciutat, com el Retiro o Matadero, en passarel·les improvisad­es on 42 dissenyado­rs ensenyaran les propostes de la primavera-estiu 2020.

Maison Mesa desfila avui al circ Price; Lexdeux ho farà a la Central de Diseño de Matadero; Pilar Dalbat (avui) i Juan Carlos Pajares (dilluns), als jardins de Cecilio Rodríguez; María Ke Fisherman (dilluns), al pont de Toledo, i Pedro del Hierro i Roberto Verino (dimarts) exhibiran les seves creacions a la Real Casa de Correos de la Puerta del Sol. Una pantalla gegant a la plaça de Margaret Thatcher tornarà a mostrar en directe la programaci­ó de la Mercedes Benz Fashion Week.

Diumenge desfilaran a Ifema Andrés Sardá, Ángel Schlesser, els guanyadors del 080 barceloní Brain & Beast, Dolores Cortés –firma de bany que compta amb la model Águeda López, dona de Luis

Fonsi– i Juan Vidal. Dilluns serà el torn de Custo Barcelona i Roberto Diz, i dimarts els seguiran The 2nd Skin Co. i Devota & Lomba.

Aquesta edició serà l’última per a la seva directora, Charo Izquierdo, que en va agafar les regnes fa gairebé tres anys i que ara cedeix el testimoni a Nuria de Miguel, responsabl­e de comunicaci­ó de la passarel·la i que va treballar de bracet a la Passarel·la Cibeles amb Leonor Pérez Pita –Cuca Solana–, que es va morir al març i a qui es retrà un homenatge.

Tot i que en aquesta edició no desfilarà, Palomo Spain hi serà com a protagonis­ta del documental

Boys, some girls and other cookies,

que s’endinsa una setmana en la vida del creador cordovès.

 ??  ?? Desfilada de Maya Hansen dins el programa off de la Mercedes-Benz Fashion Week
Desfilada de Maya Hansen dins el programa off de la Mercedes-Benz Fashion Week
 ?? JUANJO MARTÍN / EFE ??
JUANJO MARTÍN / EFE

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain