La Vanguardia (Català)

Brad Pitt insinua que deixarà de ser actor de mica en mica

L’intèrpret es vol centrar en altres facetes de la indústria

-

Brad Pitt té els seus seguidors amb l’ai al cor després de donar una entrevista per a la revista GQ Australia, on és protagonis­ta de la portada dels mesos de juliol i agost i assegura que considera que va sent hora d’anar deixant de banda la feina com a actor per donar pas a altres generacion­s i centrar-se en altres coses que l’estimulen dins el sector com la seva faceta de productor.

L’intèrpret, de 55 anys, reconeix per a la publicació que cada vegada fa menys papers: “Realment crec que és el torn dels joves, i no perquè no hi hagi papers importants per a homes grans, sinó simplement perquè crec que el joc és així: avança de manera natural”.

L’actor, que va saltar a la fama el 1991 protagonit­zant un icònic vaquer per a la pel·lícula Thelma i Louise, creu que ha arribat el moment de centrar-se en altres feines dins la indústria cinematogr­àfica, com la producció o la creació de pel·lícules i sèries de televisió a través de la seva productora Plan B Entertainm­ent, la companyia que va fundar amb la seva exesposa, la també actriu Jennifer Aniston.

“Ara estic més darrere les càmeres, a la banda del productor, i això m’agrada molt”, admet per a la publicació australian­a, en una reflexió que no s’acaba aquí: “Tinc curiositat per veure el desenvolup­ament i el futur de la pel·lícula, com va agafant forma. Cada vegada s’estan veient més escriptors, directors i actors que tenen una oportunita­t en aquest camp”.

Pitt, que va revolucion­ar el passat Festival de Canes juntamet amb Leonardo DiCaprio i Tarantino a la première d’Érase una vez en Hollywood, sembla haver recuperat l’estreta relació amb els fills que va tenir amb Angelina Jolie, de qui es va separar el 2016. La intèrpret té la custòdia compartida dels sis fills des de finals de l’any passat i, des d’aleshores, sembla haver-se adaptat bé al seu nou rol compartint-hi temps ja sigui cuinant o veient pel·lícules a la seva casa de Los Angeles. La parella va tenir sis fills: Maddox (17), Pax (15), Zahara (14) –tots ells adoptats per l’actriu i després per ell– Shiloh (12) i els bessons Vivienne i Knox, aquests tres ja biològics.

L’artista ha recuperat l’estreta relació que tenia amb els fills que va tenir amb l’actriu Angelina Jolie

 ?? JACOVIDES-MOREAU / BESTIMAGE / GTRES ?? El protagonis­ta d’Érase una vez en Hollywood vol donar pas a noves generacion­s
JACOVIDES-MOREAU / BESTIMAGE / GTRES El protagonis­ta d’Érase una vez en Hollywood vol donar pas a noves generacion­s

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain