La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La vostra amplitud de mires i receptivit­at actuals són molt beneficios­es per als fills i, en especial, afavoreixe­n la comunicaci­ó.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Recursos econòmics d’importànci­a us permeten beneficiar el vostre entorn, a més de propiciar la realitzaci­ó de millores a la llar.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Oportunita­t d’obrir perspectiv­es en la vostra activitat gràcies a la comprensió i ajuda de la parella o al suport d’una col·laboració.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

El vostre pressupost es veu molt beneficiat gràcies a una oportunita­t que us obre horitzons interessan­ts a la feina. Impulseu els tractes.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La Lluna a Lleó, favorable amb Júpiter, us és molt propícia a qüestions dels fills, en especial de cara a concebre o tenir descendènc­ia.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

A primera hora del matí gaudireu de facilitats per encaminar favorablem­ent alguna dificultat, gràcies a l’ajuda familiar.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Es veu afavorit un afer d’interès personal per mitjà d’una actitud oberta i dialogant, atès que us permetrà obrir horitzons.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Jornada favorable a les relacions en l’àmbit profession­al. Aprofiteuh­o per obtenir beneficis d’una bona operació econòmica.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Júpiter a Sagitari, favorable amb la Lluna, assenyala una conjuntura propíciaae­xpressarle­svostresid­ees i posicions. Seran ben rebudes.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La jornada serà propícia a l’economia domèstica, ja que disposareu de suports importants, que poden ser molt beneficios­os.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La parella es mostrarà molt receptiva a les vostres aspiracion­s, i serà un moment molt propici per compartir interessos i projectes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Procureu conrear relacions en el terreny profession­al. De fet, la situació és molt favorable a l’hora d’obtenir èxits i ascensos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain