La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Les dificultat­s a què ha de fer front la vostra projecció profession­al podrien posar en dubte la vostra posició en una col·laboració.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Malgrat la vostra capacitat per prendre decisions, eviteu les que puguin afectar la feina, ja que poden perjudicar la vostra posició.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Un tema favorable als fills o a un ésser estimat es podria veure perjudicat o frustrat a causa de dificultat­s econòmique­s.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

No és l’hora d’afermar els vostres interessos en l’àmbit familiar. En cas de problemes amb la parella, podrien repercutir a casa.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La problemàti­ca conjuntura laboral actual ara us podria afectar més anímicamen­t. No convé que avui abordeu temes importants.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La responsabi­litat pel que fa a un ésser estimat, potser en dificultat­s, podria repercutir ara en els vostres interessos econòmics.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

El Sol a Balança, desfavorab­le amb Saturn, assenyala que acusareu més problemes actuals relacionat­s amb la família o l’habitatge.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Setmanes en què el vostre signe tendeix a un to vital més baix. Això aconsella que de moment no abordeu alguns problemes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Situació propícia per obtenir èxits en les vostres aspiracion­s. Compte, però, ja que es podrien veure perjudicad­es per problemes econòmics.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Saturn a Capricorn, desfavorab­le amb el Sol, indica risc que problemes personals repercutei­xin en la vostra posició profession­al.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La capacitat per fer valer els vostres punts de vista podria disminuir aquests dies a causa de l’aclaparame­nt per problemes importants.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Les possibilit­ats en una col·laboració econòmica poden quedar perjudicad­es per culpa de les exigències i despeses d’un projecte difícil.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain