La Vanguardia (Català)

Zidane munta el trencaclos­ques del clàssic sense Kroos

-

Zinédine Zidane ha de filar molt prim per armar el seu mig del camp els pròxims partits. La lesió muscular de Toni Kroos, dissabte contra el Granada, l’aparta de l’onze per al clàssic del 26 d’octubre al Camp Nou. Kroos era una de les dues peces fixes al mig del camp, un jugador que havia tornat a estar al seu nivell després d’una passada temporada nefasta. Amb l’altre futbolista indiscutib­le, Casemiro, Zidane haurà d’anar amb peus de plom. El brasiler va veure la groga dissabte i està a una de la suspensió. Abans del partit contra el Barcelona, el Madrid haurà de visitar Son Moix el dissabte 19 d’octubre. Casemiro surt a targeta per partit perquè és un jugador que sempre va al límit. Zidane haurà de sospesar si arrisca amb el brasiler a Mallorca o li dona descans.

Veient les últimes decisions de Zidane, el més probable és que Casemiro no jugui a Palma i a Barcelona formi al mig del camp amb Fede Valverde. El jove uruguaià està sent la revelació de la temporada dels blancs, un migcampist­a box to box al qual Zidane ha donat el paper que tenia destinat per a Paul Pogba. En aquest punt de la temporada les estadístiq­ues de Valverde són molt bones per a algú que en pretempora­da no apareixia com un jugador complement­ari, sinó residual. Ha jugat 262 minuts en cinc partits, el del Granada el millor de tots: va fer 33 passades bones, va aconseguir nou recuperaci­ons, va fer una assistènci­a de gol a Hazard i va guanyar onze pilotes dividides.

Si Casemiro i Valverde tenen plaça gairebé segura per al Camp Nou, per a la tercera en disputa la baralla es presenta entre James, Isco i Modric. El croat ja està recuperat de la lesió i és el favorit. Tampoc no es descarta que el Madrid jugui amb quatre migcampist­es. En aquesta pugna podria entrar Hazard jugant més endarrerit.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain