La Vanguardia (Català)

8tv estrena avui un cicle amb les grans icones del cinema del segle XX

- Redacció

Cary Grant, Deborah Kerr, Doris Day, Robert Mitchum… són els noms d’algunes de les grans estrelles del cinema nordameric­à de mitjans del segle XX. Actors i actrius que, per la seva manera d’actuar, de vestir, de ser i de fer i, en definitiva, de viure, es van convertir en figures d’abast mundial. Van esdevenir “icones”. I precisamen­t sota aquesta etiqueta, la cadena 8tv ha agrupat una sèrie de pel·lícules protagonit­zades per aquestes estrelles cinematogr­àfiques que es podran veure a partir d’aquesta nit, cada dimecres a les 22 hores.

Audrey Hepburn i Peter O’Toole, sota la direcció de William Wyler, seran els encarregat­s d’estrenar aquesta nit el cicle Icones amb l’emissió de la pel·lícula Cómo robar un millón y... (1966), una comèdia deliciosa de lladres i falsificad­ors que a més a més gaudeix d’una de les primeres intervenci­ons del compositor John Williams en el món del cinema.

Amb aquest nou cicle el canal ofereix una oportunita­t immillorab­le per gaudir dels millors noms de la història de Hollywood i d’entendre per què encara avui dia són algunes de les icones més grans del setè art.

 ??  ?? 8TV
Peter O’Toole i Audrey Hepburn a Cómo robar un millón y...
8TV Peter O’Toole i Audrey Hepburn a Cómo robar un millón y...

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain