La Vanguardia (Català)

Eladiet estreny els llaços amb la multinacio­nal xinesa Tiens

- JOSE POLO

Des del 2001, l’empresa familiar dedicada a la fitoteràpi­a i els suplements naturals Eladiet és el soci oficial de la multinacio­nal xinesa Tiens Group a Europa. En la seva planta del Papiol, a més de fabricar els productes de la seva marca, realitza els que el gegant asiàtic reparteix al continent. Ahir 200 distribuïd­ors europeus de Tiens, alguns executius xinesos i el director general de l’empresa a Europa, Mirek Kopriva, van visitar les instal·lacions d’Eladiet en aquesta localitat del Baix Llobregat per conèixer de primera mà com es fan els seus productes. El 2016, Tiens va convidar 2.500 empleats a unes vacances per Espanya i aquesta vegada, mitjançant un creuer, va repetir a menor escala.

“Els fa il·lusió veure on i com es fabriquen els productes que venen”, va explicar la fundadora d’Eladiet, Amèlia Boix, que d’un temps ençà va deixant pas als seus fills al capdavant de l’empresa. La firma nascuda el 1985 té actualment 120 treballado­rs a les seves instal·lacions de l’àrea metropolit­ana de Barcelona. Kopriva va destacar la “profession­alitat” del seu soci europeu i va agrair l’“oportunita­t per aprendre’n més sobre la producció”.

La trobada, que també va ser una mena de festa amb sangria i menjar espanyol, va comptar amb l’assistènci­a de l’alcalde el Papiol, Joan Borràs; i el president de la Cambra de Comerç del Baix Llobregat, Carles Guilera.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain