La Vanguardia (Català)

Cs i PPC assistiran a la manifestac­ió del 12-O

-

El Moviment Cívic Espanya i Catalans i altres entitats constituci­onalistes integrades a Catalunya Suma han convocat una manifestac­ió per dissabte que ve, 12 d’octubre a Barcelona, amb motiu del dia de la Hispanitat. La marxa, que té el suport de Societat Civil Catalana (SCC), que tot i això ha decidit mantenir-se en un segon pla com l’any passat en aquesta mateixa festivitat, recorrerà el passeig de Gràcia, des del carrer Provença fins a plaça Catalunya, on es duran a terme una sèrie de parlaments i les actuacions de diverses entitats hispanoame­ricanes de Catalunya.

La manifestac­ió comptarà amb la presència de destacats dirigents de Ciutadans i el PP català, però no del PSC. El portaveu adjunt de Ciutadans al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha confirmat que hi assistirà i podria estar acompanyat tant per Carlos Carrizosa com per Lorena Roldán, entre d’altres.

Del Partit Popular català hi participar­an el líder de la formació, Alejandro Fernández; la candidata per Barcelona a les generals del 10 de novembre, Cayetana Álvarez de Toledo, i el líder del grup municipal a Barcelona, Josep Bou.

Els organitzad­ors de l’acte del 12 d’Octubre han fet així mateix una crida per a una gran mobilitzac­ió constituci­onalista que ajudi a transmetre que són “molts els que ens sentim catalans i espanyols” i per “difondre al món que tenim molts lligams afectius i culturals amb els països de parla espanyola i que ens sentim un sol poble unit”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain