La Vanguardia (Català)

Les millors activitats per viure al màxim la tardor a Andorra

EXCURSIONS EN 4X4, SENDERISME, RUTES EN BTT I ART ROMÀNIC, LES PROPOSTES MÉS ACTIVES QUE PROPOSA L’HOTEL HERMITAGE

-

El poeta britànic John Donne deia que “cap bellesa de primavera o estiu té la gràcia que he vist en una estampa tardorenca”. Amb aquestes paraules, elogiava l’estació de l’any que s’encarrega d’enriquir la paleta de colors de la naturalesa. Ocres, daurats, marrons i vermelloso­s formen part de la varietat cromàtica que inunda els paisatges del Principat. Sense oblidar el clima. Les temperatur­es van dels 11 als 16 graus de mitjana, una sensació agradable que fa de la tardor el millor moment per gaudir de tot el que Andorra té per oferir més enllà de la neu.

L’Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu és el lloc idoni per viure la naturalesa en estat pur i gaudir dels paisatges d’alta muntanya gràcies a les seves propostes més actives. Per exemple, descobrir el país dels Pirineus acompanyat per un guia i triar entre les activitats personalit­zades de senderisme, excursions en BTT (bicicleta elèctrica) i rutes en 4x4 que organitzen, amb l’opció d’afegir-hi recorregut­s a peu per alguns dels setanta llacs del país, amb diferents dificultat­s previstes per a cada persona i grup. L’important és portar un calçat adequat, protecció per al sol, roba còmoda i d’abric i moltes ganes de gaudir de tot el que hi ha per veure. Aquestes opcions

L’Sport Hotel Hermitage & Spa també ofereix experiènci­es personalit­zades en plena naturalesa

de turisme actiu es poden alternar amb tours dedicats a l’art romànic, l’estil artístic més important del Principat, que conserva nombrosos monuments laics i religiosos catalogats i en molt bon estat de conservaci­ó.

El descans del viatger Per reposar després d’una jornada tan activa, res com accedir a l’Sport Wellness Mountain Spa. El paradís del benestar de 5.000 metres quadrats està situat a 1.850 metres d’altitud i disposa de piscines i brolladors d’hidromassa­tge, canons cervicals, bany turc i sauna finlandesa. Tot el necessari per gaudir d’un circuit d’aigües que et renova per dins i per fora. L’spa ofereix també una planta dedicada a la salut i a la bellesa, amb una variada carta de tractament­s i massatges.

Aquest octubre la tardor es pot gaudir amb una intensitat més gran a Andorra de la mà de l’únic Leading Hotel of the

World d’Andorra.

 ??  ?? Les rutes en 4x4 són una de les activitats més sol·licitades
Les rutes en 4x4 són una de les activitats més sol·licitades
 ??  ?? El senderisme és la gran opció per apreciar el paisatge andorrà
El senderisme és la gran opció per apreciar el paisatge andorrà

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain