La Vanguardia (Català)

Quan els productes de qualitat es transforme­n en continguts de qualitat

SI TENS EL MILLOR EN ALIMENTACI­Ó, PER QUÈ NO DONAR UN VALOR AFEGIT ALS TEUS COMPRADORS I AJUDAR-LOS TAMBÉ A CREAR PLATS ÚNICS? ÉS EL QUE FAN ELS GRANS MAGATZEMS PYRÉNÉES AMB LA SEVA SÈRIE DE VÍDEOS DE CUINA ‘AMB 2 FOGONS’

-

L ’art a la cuina s’aconseguei­x amb uns grans de talent, un pessic de coneixemen­ts i moltes ganes d’aprendre. Llançar-se a experiment­ar a la cuina és una gran manera de sorprendre la família, els amics o la parella i una bona excusa per reunir-los, fins i tot, els cunyats. Però hi ha una cosa que uneix tothom que comença en el món culinari: la tendència a buscar referents de la gastronomi­a per imitar les seves tècniques i receptes, perquè sembla que, quan s’observa algú treballant amb les pròpies mans, sorgeix l’impuls d’emular-lo. Però també es tendeix a buscar referents en els productes d’alimentaci­ó, siguin frescos o gurmet. Partir de productes de qualitat és el camí més ràpid per aconseguir plats de qualitat.

Per això Pyrénées ha posat en marxa el projecte Amb 2 fogons, un espai de cuina en què Carles Flinch, xef andorrà del conegut Restaurant Can Manel, exerceix de mestre de cerimònies per fer arribar a l’audiència les virtuts de la cuina andorrana i dels productes universals de qualitat que Pyrénées ofereix als seus compradors.

De petit Flinch volia ser arquitecte, fins que la passió per la cuina i la seva habilitat entre fogons li van fer veure que el seu fort eren els ganivets i la innovació amb els aliments. Durant uns 15 minuts el cuiner de fama internacio­nal comparteix aquestes habilitats, tècniques i coneixemen­ts amb els espectador­s/consumidor­s perquè puguin elaborar plats més enllà de la cuina de supervivèn­cia. Sense oblidar, a més, petits trucs que salvaran més d’un moment de dubte. I és que la clau de l’èxit de cada plat és molt senzilla: productes frescos i d’alta qualitat. Una cosa normal venint d’un projecte de Pyrénées, que disposa d’una secció dedicada a l’alimentaci­ó a l’altura del més gran dels sibarites. Així, en cada càpsula de contingut es dicten els passos per dur a terme la recepta, amb una llista clara del que es necessita. I tot el que utilitza el xef Carles Flinch es pot trobar a la segona planta dels magatzems. És una cosa que ve a quadrar el cercle dels continguts gastronòmi­cs: una recepta de qualitat, que posa l’accent en els productes, en l’origen i en les seves propietats i que, finalment, t’indica exactament on comprar-los.

Però tot plat que valgui la pena té el seu maridatge amb vins que el complement­en. Per això, als vídeos també hi participa Pablo Pérez, sommelier de Pyrénées i encarregat de recomanar el vi indicat per a cada preparació.

Mireu aquests vídeos al web

apremiumst­yle.com.

L’espai gastronòmi­c utilitza els productes frescos i gurmet de Pyrénées

 ??  ?? El xef Carles Flinch durant l’enregistra­ment d’un d’aquests vídeos
El xef Carles Flinch durant l’enregistra­ment d’un d’aquests vídeos

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain