La Vanguardia (Català)

Machín ja exerceix

El tècnic coneix la plantilla de l’Espanyol i dirigeix els primers entrenamen­ts

- BARCELONA Redacció

Dia de camins creuats a la ciutat esportiva de l’Espanyol. Pablo Machín, el nou entrenador blanc-i-blau, va conèixer la plantilla i va dirigir les seves dues primeres sessions a Sant Adrià. Abans de la primera, el seu antecessor en el càrrec, David Gallego, es va acomiadar dels que fins dilluns eren els seus jugadors i va recollir les seves pertinence­s.

Com és preceptiu en aquests relleus, Machín va reunir els futboliste­s durant uns minuts al vestidor per explicar-los alguns conceptes sobre el seu mètode de treball, molt diferent del de Gallego. Sobre la gespa també va cridar els jugadors i els va impartir una breu xerrada.

El tècnic sorià no va estar sol, sinó que l’entrenamen­t matinal el van seguir de ben a prop els pesos pesants de la cúpula esportiva de l’entitat, com Rufete, Òscar Perarnau, Raúl Tamudo i Joan Capdevila. Tots quatre van observar les evolucions dels jugadors i del nou cos tècnic.

Machín no ha pogut conversar amb tots els seus jugadors, ja que

CAMINS CREUATS Mentre el sorià feia la seva posada de llarg David Gallego anava a Sant Adrià per acomiadar-se

el Monito Vargas, Wu Lei i els del planter Pol Lozano, Puado i Pipa estan concentrat­s amb les seves seleccions.

El nou tècnic suposa el present de l’Espanyol. El passat és David Gallego, que es va presentar a la ciutat esportiva per dir adeu als jugadors i al personal del club amb els que han estat els seus ajudants al primer equip, Toni Clavero i Carlos Castro.

Un dels futboliste­s que més afecte li tenia a Gallego és el tercer capità, David López. Ahir el defensa es va mostrar “dolgut” per la destitució de Gallego. “Li tinc molta estima; és un gran treballado­r, humil. Ho ha donat tot des del primer dia. Li estic agraït”, va dir López, que va reconèixer que els jugadors “no hem estat a l’altura de les circumstàn­cies”. Això sí, va afirmar que a la plantilla no li havia faltat esforç ni dedicació.

 ?? ENRIC FONTCUBERT­A / EFE ?? El tècnic de l’Espanyol, Pablo Machín, en el primer entrenamen­t amb l’equip perico
ENRIC FONTCUBERT­A / EFE El tècnic de l’Espanyol, Pablo Machín, en el primer entrenamen­t amb l’equip perico

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain