La Vanguardia (Català)

L’Argentina empata sense Messi contra una Alemanya que guanyava per 2-0

-

El partit de Dortmund es va vendre com la revenja de la final del Mundial del Brasil, però va ser més aviat el partit de les absències. Alemanya va malgastar un avantatge de 2-0 i es va deixar empatar per una Argentina sense Messi, però que en una arrencada de coratge va fer el cor fort i en els minuts finals va estar molt a prop de la victòria.

Alemanya va ser superior en la primera part, que va acabar guanyant 2-0 jugant a la contra. Però la segona se li va fer molt llarga. L’Argentina es va ficar en el partit en el minut 66 amb un gol d’Alario i va empatar en el 85 amb un altre del sevillista Ocampos. Ter Stegen va ser titular i Neuer suplent.

A l’Argentina va faltar a la cita la seva gran estrella, Messi, sancionat des de l’última Copa Amèrica, però també el lesionat Agüero. Lo Celso, Icardi o Di María. A més, Scaloni no va convocar cap jugador de River o de Boca. A Alemanya Löw tampoc no va poder comptar amb Sané, Rüdiger, Kroos, Goretzka, Draxler o Gündogan.

L’Argentina va intentar quedarse amb la pilota de bon començamen­t, i Alemanya la va matar en contraatac­s fulminants perquè l’albicelest­e va organitzar malament el replegamen­t. Al quart d’hora Gnabry va rematar un centre de Klosterman­n entre quatre defenses. Als 22 un error de Rojo va propiciar un altre robatori de Klosterman­n i una assistènci­a de Gnabry a Havertz, que va tornar a afusellar Marchesín. A la segona, Alemanya va malgastar diverses contres i ho va pagar. Alario va fer de cap el 2-1 a centre d’Acuña i Ocampos va empatar al 85. Ho va buscar fins al final Argentina davant d’una angoixada Alemanya, que va donar per bo l’empat.