La Vanguardia (Català)

La Cambra denuncia el tancament de dues plantes de General Cable

-

La Cambra de Comerç de Barcelona considera que el tancament de les plantes de Manlleu i Montcada i Reixac de General Cable podria ser un cas de vulneració de la competènci­a i demanarà al Síndic de Greuges que analitzi el cas i, si és necessari, l’elevi als organismes europeus de competènci­a. L’entitat va anunciar que enviarà una queixa formal al Síndic per uns tancaments que amenacen de deixar sense feina unes 500 persones.

El president de la Cambra, Joan Canadell, i el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, es van reunir ahir a la seu de la Llotja de Mar i van acordar treballar conjuntame­nt per “denunciar les situacions de vulneració de drets i abusos a autònoms i pimes”, segons un comunicat difós ahir.

El pla de treball acordat entre la Cambra i el Síndic inclou també denunciar els casos de retard en infraestru­ctures que es consideren vitals per a la vertebraci­ó del territori com la duplicació de la línia de rodalies R3 a Vic. Així mateix, es van comprometr­e a treballar per incidir en el marc regulador que afecta els preus de l’electricit­at i en les condicions dels autonòms que “dificultin el desenvolup­ament de la seva activitat i la posada en marxa de nous negocis”. L’objectiu, va explicar la Cambra de Comerç de Barcelona en un comunicat, és “protegir els autònoms i les pimes”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain