La Vanguardia (Català)

El Port Vell acollirà una fira amb un arbre de Nadal gegant

- Redacció

El port de Barcelona acollirà una fira de Nadal que ocuparà una superfície de 5.000 metres quadrats entre el 5 de desembre i el 5 de gener. El mercat, que s’ubicarà davant el monument a Colom, a la plaça del Portal de la Pau, preveu rebre entorn d’1,5 milions de persones en aquesta primera edició. S’hi reuniran parades comercials i s’hi desenvolup­aran diferents activitats de tots els públics amb una zona gastronòmi­ca. L’oferta culinària, segons fonts del port, anirà a càrrec de restaurado­rs de la Rambla i l’entorn. A més a més, tindrà un arbre de Nadal il·luminat amb leds de 31 metres –el més gran que s’ha vist mai a Catalunya–, un pessebre tradiciona­l flotant i uns cavallets clàssic.

El mercat nadalenc seguirà la línia dels que es fan en altres ciutats europees, i per això les parades comercials estaran fetes de fusta i estaran decorades amb garlandes.

Al marge de l’avet gegant, la façana de la seu del Port de Barcelona s’il·luminarà cada nit amb un espectacle al ritme de la música. En total, més de 100.000 leds formaran la il·luminació nadalenca del Port Vell.

El mercat de Nadal coincideix amb la celebració del 150è aniversari de la creació de la institució portuària moderna.

Aquest tradiciona­l mercat se sumarà a l’oferta d’altres fires nadalenque­s que ofereix la ciutat en aquesta època de l’any, com la de Santa Llúcia i la de Sagrada Família o les que s’ofereixen en altres barris de la ciutat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain