La Vanguardia (Català)

Holanda i Croàcia continuen líders

- Oranje

Les seleccions d’Holanda i Croàcia es van imposar ahir a la nit als seus respectius rivals, Irlanda del Nord (3-1) i Hongria (3-0), per mantenir-se líders dels grups C i E de classifica­ció per a l’Eurocopa 2020. El combinat va patir més del previst per imposar-se els febles irlandesos. Després de 75 minuts d’empat sense gols, van ser els britànics qui es van avançar per obra de Josh Magennis. El cop va ressuscita­r els de Koeman, que en 10 minuts van marcar tres gols, obra de Depay per partida doble i del blaugrana Frenkie de Jong, que va jugar tot el partit. Més fàcil ho va tenir la selecció de Croàcia, que amb Ivan Rakitic de titular (Vlasic el va substituir al 74) va superar Hongria des del principi del matx gràcies al matiner gol del madridista Modric, seguit per un doblet de Petkovic que va permetre als balcànics anar-se’n al descans amb 3-0, un marcador que podrien haver incrementa­t si Perisic no hagués fallat un penal al 55, just abans que l’àrbitre expulsés l’hongarès Kleinheisl­er per doble groga i sentenciés així el partit.