La Vanguardia (Català)

L’exdona de Cipollini diu que el ciclista li va voler disparar

- BARCELONA Redacció

El cas Mario Cipollini és un culebrot a Itàlia, una història que ha freqüentat les portades dels diaris esportius. El judici contra l’astre del ciclisme, un dels velocistes més carismàtic­s de la història, ja està en marxa. La seva exdona, Sabrina Landucci, l’acusa d’agressió i maltractam­ent. En la declaració davant el jutge, Landucci va dir que Cipollini havia arribat a apuntar-li amb una pistola i l’havia amenaçada de disparar: “Érem a casa a Monte San Quirico, a prop de Lucca, i vam tenir una altra baralla. El meu marit havia arribat a casa a trenc d’alba i vaig sospitar que m’enganyava. Quan l’hi vaig dir, em va agredir i em va arrossegar a l’habitació. Després em va apuntar al cap amb una arma carregada. Ni tan sols era la primera vegada, perquè ja m’havia perseguit una altra vegada amb l’arma”, va dir Landucci.

Cipollini –excampió del món, vencedor de 42 etapes del Giro, 12 del Tour i 3 de la Vuelta– i Landucci es van casar el 1993. El matrimoni es va trencar el 2005, quan es va fer pública una aventura entre l’exciclista i la model Magda Gomes. Després d’aquella crisi, Cipollini i Landucci van intentar una reconcilia­ció que va acabar anant-se’n en orris entre el 2016 i el 2017, temps que correspon a les presumptes agressions que denuncia Landucci.

Segons Landucci, l’exciclista ha incorregut en una infinitat d’“actes lesius per a la seva integritat física i psíquica”.

“Hi ha hagut cops de puny, bufetades, puntades de peu, lesions i amenaces de mort. Fins i tot ha arribat a perseguir-me amb el cotxe –va dir l’exdona–. Després d’aquests atacs, el meu exmarit se’n penedia, plorava i es disculpava. Però poc després tot tornava a ser com abans”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain