La Vanguardia (Català)

Un detingut per la mort de la seva parella a Cartagena

- Agències

L’home detingut a Cartagena com a possible autor de la mort de la seva parella sentimenta­l, María Dolores Sandoval Ruiz, de 54 anys, desaparegu­da des del dia de Nadal del 2018, passarà previsible­ment avui a disposició judicial. La Policia Nacional va detenir dimecres el sospitós, un espanyol de 56 anys, i des d’aleshores ha provat de reunir proves sobre el crim abans d’esgotar les 72 hores màximes permeses de detenció abans de posar-lo a disposició del jutjat.

La investigac­ió del presumpte crim, però, avança amb lentitud. La policia continua amb les indagacion­s i la inspecció de l’habitatge de l’home, on vivia amb la dona.

El sospitós, segons fonts policials, ha donat diverses versions sobre la desaparici­ó de la seva parella, entre les quals figura que ell mateix la va matar i la va esquartera­r, però el cos encara no s’ha pas trobat.

La Policia Nacional va detenir aquesta setmana l’acusat com a possible autor de la mort de la seva parella sentimenta­l després de diferents indagacion­s que la policia judicial ha dut a terme aquests mesos i que els ha conduït a sospitar molt clarament de la parella sentimenta­l de la dona.

Un dia després de la detenció, dijous, va començar l’escorcoll del domicili i la inspecció ocular. SOS Desaparegu­ts i el número d’emergèncie­s 112 van emetre un avís de difusió a les xarxes socials per buscar pistes sobre María Dolores Sandoval. Tres mesos després de la desaparici­ó, al març, ja s’havia fet aquesta crida. En aquesta nova alerta ara s’ha recordat que es continua sense saber quin és el seu parador.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain