La Vanguardia (Català)

Montgat demana ajuda contra el botellot

- Montgat

Aquesta setmana l’alcaldessa de Montgat (Maresme), Rosa Funtané, s’ha reunit amb l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el tinent d’alcalde de la mateixa ciutat Rubén Guijarro per tractar sobre la insegureta­t que genera la zona de lleure nocturn de Can Ribó, ubicada al terme municipal de Badalona.

L’oferta d’activitats que hi ha al polígon industrial cada cap de setmana reuneix milers de joves, que es desplacen amb tren fins a l’estació de Montgat i d’allà van a peu fins a Can Ribó. En aquest recorregut de deu minuts fins a la zona de bars i discoteque­s alguns usuaris provoquen nombroses molèsties i episodis d’insegureta­t als residents a la carretera de Tiana i el barri de Mallorquin­s, al recorregut.

En aquest espai, segons l’alcaldessa, el problema és greu a la matinada, ja que, a part de les molèsties pròpies del botellot en una zona de lleure, brutícia, incivisme i insegureta­t, sovint hi ha situacions de risc, ja que joves beguts envaeixen la carretera, on deixen un rastre de vidres i rebutjos, sense obviar l’enrenou que provoquen a altes hores de la matinada. També és habitual que els vehicles estacionat­s al carrer quedin fets malbé, amb els retrovisor­s trencats o els sostres abonyegats, perquè adolescent­s beguts hi salten a sobre.

L’alcaldessa de Montgat va agrair la predisposi­ció de Pastor a pal·liar la problemàti­ca. Des de Badalona lamenten les molèsties que genera el lleure nocturn a Can Ribó i es compromete­n a traslladar la preocupaci­ó als Mossos d’Esquadra perquè “puguin ampliar el seu àmbit d’actuació a la zona de lleure nocturn de Badalona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain