La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Convé que eviteu situacions de perill, sobretot en les relacions sexuals. Així mateix, aneu amb compte amb una inversió de risc.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La vostra necessitat de canvi i d’una independèn­cia més gran no serà ben acceptada per la parella. No és un bon dia per abordar problemes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Problemes recents, però importants, poden influir en les relacions laborals. Posposeu qualsevol mena de negociació o tracte.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Moment delicat en l’amor. Potser dificultat­s per compaginar la dedicació a un gran projecte amb l’atenció a la persona estimada.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La inestabili­tat profession­al podria repercutir en les relacions familiars. Risc de conflicte amb algú dels vostres.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Aneu amb compte exposant les vostres idees, ja que podeu entrar en conflicte amb persones de l’entorn, potser fins i tot amb un ésser estimat.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Risc de despeses inesperade­s. En qualsevol cas, es podria trencar una bona negociació a causa de factors aliens a aquesta negociació.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

L’oposició de Venus a Escorpió a Urà indica un cert desequilib­ri emocional, potser per inestabili­tat en les relacions.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Cuideu-vos més, sobretot si teniu algun trastorn de salut. De fet, és un període en què heu de vigilar molt el vostre benestar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Es presenten obstacles que poden perjudicar o frustrar un tema que us interessa, potser problemes a causa d’un ésser estimat.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Risc que un conflicte familiar o relacionat amb béns immobles podria repercutir en la vostra vida profession­al o social.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Tendència a un estat emocional molt inquiet, segurament a causa de problemes en l’amor o relacionat­s amb una persona estimada.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain