La Vanguardia (Català)

Ana Blanco i Vicente Vallés moderaran el debat electoral

- Redacció

El líder de Podem, Pablo Iglesias, disposarà del primer i últim torn del debat electoral de televisió que s’emetrà el 4 de novembre, en què seran presents els líders de tots els grups parlamenta­ris d’abast estatal (que es presenten a totes les províncies): Pedro Sánchez, Pablo Casado, Albert Rivera, Pablo Iglesias i Santiago Abascal.

El debat serà presentat i moderat pels periodiste­s de RTVE Ana Blanco i Vicente Vallés i tindrà cinc blocs temàtics. Cada candidat disposarà de cinc minuts per obrir el que li ha correspost per sorteig.

Sánchez obrirà el primer bloc sobre cohesió d’Espanya; Iglesias s’encarregar­à del segon, sobre política econòmica; el tercer, de polítiques socials i igualtat, serà per a Rivera; Casado arrencarà amb el de qualitat democràtic­a, i Abascal iniciarà el de política internacio­nal.

Després del debat dels cinc blocs, que durarà al voltant de 125 minuts, arribaran els minuts d’or perquè cada candidat tanqui la seva intervenci­ó aquella nit. Iglesias tindrà l’última paraula perquè així li va correspond­re en el sorteig fet.

El que no s’ha sortejat ha estat l’ordre d’arribada al pavelló de Vidre de la Casa de Campo. Serà a partir de les 20.30 hores en ordre de menys a més representa­ció parlamentà­ria i amb un interval de deu minuts entre cada candidat, mentre que la sortida es farà en ordre invers.

En total, la durada total del debat, que organitza l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió, serà del voltant d’uns 150 minuts i constarà de dues pauses per a la publicitat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain