La Vanguardia (Català)

David Bisbal i Elena Tablada, guerra interminab­le per la seva filla Ella

Els enfrontame­nts entre David Bisbal i Elena Tablada per la seva filla pugen de to

- ALBERT DOMÈNECH Barcelona

El cantant David Bisbal i la seva exparella, la dissenyado­ra Elena Tablada, mantenen des de fa anys una tempestuos­a guerra que ha transcendi­t públicamen­t, amb la seva filla Ella com a víctima principal. Els desacords entre tots dos, que tenen com a escenari principal del sainet els jutjats, es deuen a la necessitat de protegir la seva filla a les xarxes socials. Aquesta posada en escena ha estat el desencaden­ant de retrets recíprocs que han acabat per la via legal en una història que té com a capsa de Pandora una fotografia que l’actual dona del cantant, Rosanna Zanetti, va pujar a Instagram amb l’Ella fa un any i en què totes dues lluïen el mateix vestit de flamenca –una cosa que, segons marca la tradició, només fan mares i filles– en el marc de la Feria d’Almeria. L’estampa no li va agradar gens a la seva mare, Elena Tablada, que va iniciar els focs artificial­s als platós de televisió, i que va rebre com a resposta una demanda de Bisbal en què exigia que la seva exparella deixés de publicar a les xarxes socials fotos de la seva filla associades a marques comercials.

A l’abril el jutjat número 6 d’Alcobendas va dictar una sentència salomònica en què considerav­a que Tablada no havia d’eliminar les imatges de la seva filla que hagués publicat anteriorme­nt, però que els dos progenitor­s havien de limitar les fotografie­s de la nena a partir d’aleshores: no se li havia de veure la cara i no havia d'estar associada a cap marca comercial. Quan semblava que tornava la calma després d’una intensa tempesta, el cantant va tornar a la càrrega tres mesos després interposan­t una nova demanda contra la seva ex per considerar que Tablada havia incomplert la interlocut­òria judicial.

La dissenyado­ra, lluny de mossegar-se la llengua, ha acusat l’intèrpret de filtrar a la premsa decisions judicials que l’afecten, un fet que ha esgotat la paciència d’un Bisbal que ha tornat a passar a l’atac. La revista Semana ha tingut accés al burofax que el cantant ha fet arribar a la mare de la seva filla, en què li exigeix que rectifiqui públicamen­t aquestes acusacions si no vol que emprengui noves accions legals. Bisbal explica al ma

El cantant ha enviat un burofax a la seva ex en què l’amenaça amb noves accions legals i penals

teix text que durant dos anys ha intentat buscar una solució per a la vida privada de la seva filla, malgrat que sembla que el que més l’ha molestat és que Tablada embruti la seva imatge com a pare. Al burofax el cantant també exigeix a la dissenyado­ra que deixi d’anomenar la seva dona i li tingui el mateix respecte que, segons diu, ell té per la seva parella, Javier Ungría. El cantant i Zanetti van ser pares d’en Matteo a l’abril, a qui també van immortalit­zar a la Feria d’Almeria aquest any al costat d’una Ella que a la foto apareix d’esquena. Una imatge que no sembla la millor manera per posar fi a una guerra.

 ??  ??
 ?? VICTOR J BLANCO / GTRES ??
VICTOR J BLANCO / GTRES
 ??  ?? Feria d’Almeria
Bisbal i Zanetti van tornar a les festes amb l’Ella i el seu fill Matteo, que va néixer a l’abril
Feria d’Almeria Bisbal i Zanetti van tornar a les festes amb l’Ella i el seu fill Matteo, que va néixer a l’abril
 ??  ?? Amor de mare
Elena Tablada sol publicar fotos amb la seva
filla al seu compte oficial
d’Instagram
Amor de mare Elena Tablada sol publicar fotos amb la seva filla al seu compte oficial d’Instagram
 ??  ??
 ?? KLA / GTRES ??
KLA / GTRES
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain