La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Durant aquests dies encara podreu gaudir d’unes relacions sexuals més bones. En negociacio­ns econòmique­s, tanqueu tractes de seguida.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Si teniu cap tema pendent amb la parella, és l’hora d’abordar-lo, ja que són dies en què encara es mostra especialme­nt receptiva.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Fins a finals de setmana encara gaudireu de més facilitats a la feina. Aprofiteu-ho per enllestir acords beneficios­os.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Fins divendres continua sent un moment molt favorable per a l’amor i també per a una comunicaci­ó més estreta amb els fills.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Aquesta setmana heu d’aprofitar les facilitats que teniu per a temes familiars, millores a la casa o beneficis pel que fa a béns immobles.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Continua la tendència a la bona entesa amb el vostre entorn. Ara bé, és l’hora de tancar negociacio­ns, ja que seran beneficios­es.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Mireu d’abocar-vos a donar un últim impuls a operacions i negociacio­ns econòmique­s, que s’han vist afavorides no fa gaire.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Últims dies de Venus a Escorpió, cosa que activa el vostre benestar i, sobretot, és molt propícia per a l’amor i la creativita­t.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Tot i que està a punt d’acabar-se la tendència actual a un to emocional una mica baix, encara convé que us continueu cuidant.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Mireu de donar una última empenta a un tema que us interessa, sobretot si és d’índole amorosa. Activeu també projectes creatius.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aquesta setmana encara gaudiu de molt bona imatge. Aprofiteu-ho per enllestir possibles acords i també per conrear relacions.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

És l’hora de donar un últim impuls a possibles negociacio­ns, ja que poden culminar en un bon acord abans del cap de setmana.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain