La Vanguardia (Català)

Vueling apuja un 4% l’oferta de seients des del Prat, fins als nou milions

-

Vueling ha posat a la venda nou milions de bitllets d’avió des de Barcelona per a la temporada d’hivern, la qual cosa suposa un increment del 4% respecte al mateix període de l’any anterior, que es distribuir­an en 84 rutes. L’increment de l’oferta en temporada baixa arriba per augmentar freqüèncie­s en algunes rutes, no pel llançament de noves destinacio­ns.

En un comunicat, l’aerolínia va destacar el creixement del 60% per a la ruta a Porto, amb 17 freqüèncie­s setmanals; el 69% en la ruta Barcelona-Dakar, amb dues freqüèncie­s setmanals; del 64% a Nuremberg, amb tres freqüèncie­s a la setmana, i del 37% a Birmingham, amb cinc vols des de l’aeroport de la capital catalana.

Respecte a les rutes nacionals, la connexió Barcelona-Santander, amb vuit freqüèncie­s setmanals, augmenta la seva oferta de seients disponible­s un 50% per a aquest hivern, i la de Santiago de Compostel·la, un 33% amb una vintena de connexions a la setmana.

A escala global, Vueling ampliarà la seva oferta un 3,6%, fins als 14,1 milions de seients, per a la seva temporada d’hivern, que arrencarà el proper 9 de novembre i s’allargarà fins al març. A les Canàries, Vueling posa a la venda un 21% més de places després d’incrementa­r la seva presència a Gran Canària, Tenerife Nord, Tenerife Sud, Fuertevent­ura i Lanzarote amb 45 rutes diferents, set d’elles de nova creació, i amb 1,4 milions de seients.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain