La Vanguardia (Català)

Antonio Banderas ultima el seu somni a Màlaga

El dia 15 l’actor inaugura el teatre Soho a la seva ciutat natal

- Sevilla

La sort ja ha estat tirada. El divendres 15 de novembre Antonio Banderas veurà com es compleix el seu somni. Aquesta dia l’actor malagueny pujarà a l’escenari per a la primera representa­ció del musical A chorus line, l’obra que Banderas i Lluís Pasqual, el seu director artístic, han triat per donar el tret de sortida al teatre Soho, el colossal recinte privat que el malagueny vol llegar a la seva ciutat. La venda de localitats ja treu fum: de moment s’han posat a la venda 36.000 entrades i la major part ja estan exhaurides fins al gener.

Lluny de descansar i estar tranquil, Antonio Banderas, que fa uns mesos es va recuperar d’un atac de cor, ja fa dies que manté una activitat frenètica. Els últims detalls i assajos de l’obra s’entremescl­en amb els seus compromiso­s artístics i publicitar­is, que s’han multiplica­t després de guanyar la Palma al millor actor al Festival de Canes.

Banderas vol reunir tota la família el moment que farà realitat un somni anhelat des de fa temps. Aquesta presència l’encapçalar­à, naturalmen­t, la seva companya sentimenta­l actual, Nicole Kimpel, juntament amb la seva germana bessona Barbara. Totes dues faran una pausa en les seves activitats profession­als per acompanyar el malagueny. També hi haurà el seu germà Javier Domínguez, un dels gestors i artífexs que han fet possible que el teatre Soho sigui una realitat, ja que s’ha encarregat de tot el que no podia solucionar Banderas pels seus compromiso­s, que s’han multiplica­t després de la nominació de la seva última pel·lícula, Dolor y gloria, dirigida per Pedro Almodóvar, com a candidata als premis Oscar.

Per descomptat també anirà a la inauguraci­ó Stella del Carmen, la filla que Banderas va tenir amb Melanie Griffith. L’actor espera que també hi pugui anar l’actriu nord-americana, fins i tot acompanyad­a de la seva fillastra Dakota Johnson, la filla de Melanie Griffith i l’actor Don Johnson. Tot i això, la presència de la protagonis­ta de Cinquanta ombres d’en Grey és la que està més en dubte i anirà a Màlaga si l’hi permet el rodatge de la seva nova pel·lícula, Covers.

S’espera que hi vagin la seva xicota Nicole, la seva filla Stella, Melanie Griffith i Dakota Johnson

 ??  ?? TWITTER
Griffith, Banderas, Almodóvar i Dakota Johnson presentant Dolor y gloria a Los Angeles
TWITTER Griffith, Banderas, Almodóvar i Dakota Johnson presentant Dolor y gloria a Los Angeles

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain