La Vanguardia (Català)

Zidane: “Bale no parla de voler marxar”

- CARLOS NOVO

El Madrid reprèn aquest vespre la Lliga al Bernabeu (21.15 h) contra el Leganés, però tota l’actualitat del club passa per Bale. El que havia de ser el jugador bandera després de la sortida de Cristiano va monopolitz­ar la roda de premsa de Zidane, que va intentar donar una imatge de normalitat al que sembla que no té marxa enrere: el cansament de Bale amb el club i la recerca d’una sortida negociada per les dues parts.

El jugador, que es va lesionar el dia 13 al Gal·les-Croàcia, amb prou feines ha jugat ni s’ha entrenat des d’aleshores i dilluns va marxar a Londres “per motius personals”, amb el permís del club. Se suposa que la visita obeeix a buscar amb el seu agent, Jonathan Barnett, una sortida del Madrid que podria ser imminent, en aquest mercat d’hivern.

L’entrenador va reconèixer que el jugador no li va demanar permís per anar-se’n i tampoc no sabia ben bé quan tornaria el jugador: “Crec que avui a la tarda”. Zidane es va esforçar a transmetre un missatge que els gestos i l’actitud del gal·lès desmenteix­en. Segons Zidane, “es diuen moltes coses, però nosaltres tenim una bona relació. És un jugador que és aquí, que s’entrena. Si no està disponible, doncs no hi és i punt. Es parla molt i al final l’important és que quan està a punt i al 100% sabem el jugador que és. Ell no m’ha parlat mai de marxar”. Sobre per què Bale no li havia demanat permís per anar-se’n a Londres, va adduir: “Ha parlat amb el club directamen­t, com he dit és un tema personal. Cadascú té el seu dret, no puc dir el que passa. Cada jugador té dret a tenir les seves coses personals”.

Pel que fa a si no hauria estat millor que Bale hagués marxat a l’estiu, com volia Zidane a la pretempora­da, l’entrenador francès ho va negar: “Es va quedar i va ser el millor per a tothom. Si se’n vol anar al gener o no, ja ho veurem; i si no, al juny. Sempre es parla d’aquestes coses, desgraciad­ament”. Zidane va donar a la tarda la llista per al partit i va excloure Vinícius, però sí que hi és Rodrygo Goes. Es veu a venir un altre embolic. Vinícius sembla definitiva­ment relegat per Rodrygo, que ja va ser titular quan el Madrid es jugava la vida a Istanbul. No donar oportunita­ts a Vinícius va ser la tomba de Julen Lopetegui, però sembla que allò fos fa segles.

Bale va demanar permís per anar-se’n a Londres directamen­t al club, sense passar abans per Zidane

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain