La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

És possible que tingueu en marxa una operació de rellevànci­a en l’actualitat. Ara bé, la vostra evolució serà més lenta de l’esperat.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

La bona marxa d’una possible col·laboració tendirà a entrar en un procés més lent fins a finals del mes de novembre.

Bessons

21 de maig al 20 de juny

Converses i contactes de caire laboral, que han agafat importànci­a al llarg de les últimes setmanes, podrien tardar a reactivar-se.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

La comunicaci­ó amb éssers estimats tendirà a ser menys fluïda durant unes setmanes. Si espereu notícies, tardaran a arribar.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Un afer beneficiós per a la família, per a la llar o per als immobles prendrà un rumb menys decidit fins a finals de novembre.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Converses o contactes, propicis a agilitar la vostra activitat, tendiran a entrar en una fase de maduració durant unes setmanes.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

La tendència a l’agilitació de la vostra economia, gràcies a operacions noves o a contactes beneficios­os, entra en una fase menys activa.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

L’acció de Mercuri a Escorpió tendirà a ser menys eficaç durant les pròximes setmanes, cosa que retardarà algunes qüestions.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

El vostre signe tendeix a un to psíquic una mica baix, un fet que es podria aguditzar fins a finals de desembre. Eviteu situacions d’estrès.

Capricorn

21 de desembre al 19 de gener

Un projecte recent, que probableme­nt respon a les vostres aspiracion­s, agafarà una marxa més tranquil·la durant unes setmanes.

Aquari

20 de gener al 17 de febrer

Convé que posposeu fins a finals de novembre l’activació d’operacions i contactes que afavoreixe­n la vostra projecció profession­al.

Peixos

18 de febrer al 19 de març

En les pròximes setmanes gaudireu de menys facilitats que últimament per relacionar-vos, com també a l’hora de fer viatges.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain