La Vanguardia (Català)

Prepareu les millors receptes am bels motlles de K for Kitchen que us ofereix‘ La Van guardi a’

• Sis motlles per a forn, amb interior antiadhere­nt, de la marca K for Kitchen • Delicioses mostres de xocolata Lindt de regal amb els quatre primers motlles • Primer lliurament disponible a partir del 10 de novembre per només 2,50€ més el diari

- Redacció

Pastissos d’il·lusió, muffins imaginatiu­s, púdings cremosos, coques amb forma de cor... Hi ha moltes maneres d’endolcir el dia a dia. La Vanguardia se suma a aquest objectiu brindant-vos els estris necessaris perquè pugueu preparar les creacions més dolces amb un resultat perfecte: una col·lecció de sis motlles especials per a rebosteria de K for Kitchen, firma especialit­zada en articles de parament de qualitat. I per endolcir encar amés aquesta fantàstica promoció, va acompanyad­a d’un obsequi que satisfarà els paladars més refinats: quatre mostres exquisides de xocolata Lindt, mestre xocolater suís des del 1845.

Els sis motlles de K for Kitchen que us podeu endur al llarg de sis lliurament­s us permetran elaborar una infinitat de postres amb què delectar els amics i la família en jornades destacades, com ara festes d’aniversari, o bé qualsevol dia de l’any. Totes les peces, de color gris fosc, tenen un gruix de 0,4 mm, estan fabricades amb acer carbonatat (resistent a les altes temperatur­es), presenten un interior antiadhere­nt que facilita l’extracció del producte elaborat i són aptes per a rentaplats; unes qualitats que els fan ideals per preparar tota mena de receptes dolces i salades.

En el primer lliurament us podeu emportar un motlle quadrat i profund de gran capacitat, cosa que el converteix en un recipient idoni per preparar pans de pessic amb una textura esponjosa o pastissos de diverses capes, entre altres delícies, per a un gran nombre de comensals. Un motlle que porta de regal Lindt Excellence 70% de cacau, una exquisida xocolata negra amb notes de vainilla i f lors blanques. Es tracta d’una xocolatina elaborada per Lindt, firma d’origen suís que crea les elaboracio­ns de xocolata més exquisides amb passió, dedicació i esperit. Els seus mestres xocolaters elaboren les creacions a partir de faves de cacau prèmium selecciona­des de manera sostenible i amb un procés de torrat i mòlta extremadam­ent refinat. El resultat és una xocolata de gustos i presentaci­ó exquisits, tal com podreu comprovar vosaltres mateixos fins a tres vegades més, en aquesta promoció.

En el segon lliurament trobareu un motlle rectangula­r especial per preparar dolços casolans com ara púdings o pastissos fàcils de tallar en racions. I podreu assaborir Lindt Excellence Naranja, una fantàstica combinació de xocolata negra amb taronja confitada i ametlla.

El següent lliurament us permetrà fer creacions individual­s úniques, ja que consisteix en un motlle per a sis muffins amb què podreu presumir dela vostra capacitat imaginativ­a a l’ hora de rematar aquestes magdalenes. A més, porta de regal un estoig de bombons de xocolata amblletLin­dor.

En el quart lliuramet podreu assaborir més delícies sorprenent­s, ja que el motlle amb forma de flor que porta, molt útil per a crear originals presentaci­ons rebosteres, va acompanyat d’un estoig de bombons de xocolata negra 70% cacau Lindor.

Si us ve de gust preparar elaboracio­ns amb una capa molt fina de farciment o sense farciment, com ara saludables pastissos de poma o de pera, us serà de gran utilitat el motlle safata que trobareu al penúltim lliurament. I si el que voleu és imprimir a les vostres receptes un missatge d’amor, el motlle amb forma de cor que tanca aquest lliurament compliràto tesles vostres expectativ­es.

En suma, sis motlles excel·lents per crear tot amena de dolços acompanyat­sde xocolates exquisides .•

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain