La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Tot i que hi ha facilitats per arribar a acords en una qüestió del vostre interès, també hi ha risc que es frustri per raons econòmique­s.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Urà a Taure, desfavorab­le amb la Lluna, aconsella prudència en les vostres actituds, ja que poden malmetre relacions profession­als.

Bessons

21 de maig al 20 de juny

Aprofiteu aquesta tarda per abordar temes pendents amb la parella. En canvi, després notareu més problemes d’importànci­a.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Mostreu-vos receptius a les negociacio­ns econòmique­s en l’àmbit laboral. Ara bé, compte amb les despeses d’un projecte.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Entesa estreta amb la parella, que es mostrarà molt receptiva amb relació a afers dels fills. Amb tot, compte amb un col·laborador.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

No és moment d’aplicar idees avantguard­istesenlav­ostrafeina,atèsque seran mal compreses. Per contra, tindreu ajuda i comprensió familiar.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Tendència a una entesa molt afectuosa amb els fills. En canvi, una qüestió favorable a ells es pot frustrar per raons econòmique­s.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Facilitats econòmique­s en benefici d’un afer familiar o de la llar. Tingueu compte, però, amb possibles problemes deguts a la parella.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Venus a Sagitari, bé amb la Lluna, propicia l’entesa gràcies a la vostra receptivit­at. Tanmateix, tindreu inquietud per temes laborals.

Capricorn

21 de desembre al 19 de gener

Malgrat que teniu un cert suport econòmic, una inversió de risc o despeses en un ésser estimat desequilib­ren el vostre pressupost.

Aquari

20 de gener al 17 de febrer

La Lluna a Aquari, favorable amb Venus, us permet beneficiar-vos més bé d’una qüestió desitjada. Així i tot, patireu problemes familiars.

Peixos

18 de febrer al 19 de març

Disposeu de suports en les vostres relacions profession­als i socials; tot i això, eviteu afrontar alguns problemes, ja que s’aguditzari­en.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain