La Vanguardia (Català)

David Bisbal, Vanesa Martín, Melendi i Rosario repetiran a ‘La voz kids’

- Redacció

Els cantants David Bisbal, Melendi, Rosario i Vanesa Martín repetiran com a coaches a la segona edició de La voz kids ,el concurs de talents de joves cantants que actualment emet la primera temporada a Antena 3. Segons ha anunciat Atresmedia en un comunicat, els enregistra­ments de les audicions a cegues d’aquesta segona edició ja han començat, i l’estrena del programa està prevista per al 2020.

La nova edició del concurs podria coincidir en emissió amb l’estrena d’Idol kids , un format de caracterís­tiques semblants que Telecinco té previst emetre pròximamen­t i que té el ganxo d’Isabel Pantoja, que formarà part del jurat juntament amb Edurne i Carlos Jean. Jesús Vázquez serà el presentado­r d’aquest nou talent show de Telecinco.

A la segona edició de La voz kids també repeteix al capdavant del programa Eva González, que tornarà a estar acompanyad­a per Juanra Bonet entre bambolines per entrevista­r els concursant­s i els seus familiars.

Actualment Antena 3 emet la primera edició de La voz kids, que ja es troba en la segona fase, la de les “batalles”, en què els joves elegits s’enfrontara­n entre ells per passar a la fase final del concurs.

La voz kids ha mantingut en la fase d’“audicions a cegues” de la seva edició actual un 14,9% de quota de pantalla i 2.077.000 espectador­s, i ha aconseguit el lideratge de la seva franja en la mitjana de dilluns i de dimarts.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain