La Vanguardia (Català)

Caldea rep 8.000 visitants el pont de Tots Sants i continua la seva evolució positiva

AQUESTS RESULTATS ACOSTEN CADA COP MÉS EL CENTRE TERMAL A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS ANUALS, QUE PREVEUEN TANCAR L’EXERCICI AMB UNA FACTURACIÓ DE SETZE MILIONS D’EUROS I UN EBITDA PRÒXIM ALS QUATRE MILIONS

- REDACCIÓ Barcelona

Caldea va obtenir el passat pont de Tots Sants unes bones xifres de freqüentac­ió que milloren les de l’any passat, tot i que el 2018 hi va haver un dia festiu més. En concret, el centre va rebre prop de 8.000 visitants, una quantitat que representa un 5,60% més que en el mateix període de l’any passat.

El director general de Caldea, Miguel Pedregal, ha valorat els resultats molt positivame­nt, ja que s’han superat els objectius fixats, i n’ha remarcat la importànci­a pel fet que “el pont de Tots Sants sol ser un bon termòmetre per pronostica­r una molt bona temporada d’hivern que està a punt de començar”.

Tal com es visualitza en el gràfic adjunt, l’evolució dels visitants a Caldea des del 2013 ha estat en continu creixement: ha passat dels 302.000 visitants als 403.000 de l’any 2018.

El pla estratègic dissenyat per l’equip directiu està donant els fruits esperats, gràcies a una política d’optimitzac­ió de recursos i de millora i renovació continuada de les instal·lacions. En concret, Caldea ha portat a terme una evolució modernitza­dora de les seves instal·lacions en totes aquelles àrees que permeten que l’explotació sigui econòmicam­ent positiva i, a la vegada, mantenint una molt bona afluència de visitants.

S’ha invertit molt, per exemple, en la digitalitz­ació del termolúdic millorant el control, l’accés i la reserva online. També s’han incorporat equipament­s de restauraci­ó, de línia gastronòmi­ca d’alt nivell, que complement­en l’oferta termolúdic­a.

Així mateix, s’ha fet una política de màrqueting molt efectiva des del punt de vista de creació i promoció d’imatge, complement­ada amb la producció i organitzac­ió d’esdevenime­nts de prestigi al centre. En aquest sentit, cal destacar xou que hi ha actualment, Lumière, que els visitants poden gaudir durant la seva estada al centre alguns vespres. Es potencia així l’oferta termal amb una espectacul­ar part d’entretenim­ent.

En definitiva, s’evidencia que les sòlides directrius empresaria­ls actuals, fruit d’una planificac­ió ben estructura­da, estan donant uns resultats molt positius quant a benefici i imatge.

Caldea, a més, està afrontant un pla d’expansió de cara a l’any vinent que inclou la construcci­ó, ja en fase de realitzaci­ó, d’una nova piscina panoràmica i instal·lacions complement­àries sobre el riu Valira. Aquesta nova infraestru­ctura permetrà augmentar la seva capacitat d’atreure visitants.

Les sòlides directrius actuals de Caldea, fruit d’una planificac­ió ben estructura­da, estan donant uns molt bons resultats

 ??  ?? Vista aèria del complex de Caldea, a Escaldes-Engordany
Vista aèria del complex de Caldea, a Escaldes-Engordany
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain