La Vanguardia (Català)

El PSG i el Bayern Munic ja són als vuitens de final

- Redacció

Alguns pesos pesants del futbol europeu ja han aconseguit una plaça a la ronda de vuitens de final de la Champions League. PSG i Bayern Munic es van classifica­r amb victòria, especialme­nt elaborada en el cas dels bavaresos. Aquests triomfs els permetran prendre’s amb més tranquil·litat les dues jornades següents.

A París els aficionats del PSG encara han d’esperar la tornada de Neymar jr., després de la lesió muscular que l’ha tingut fora de joc l’últim mes. El brasiler, que s’havia entrenat el dia abans, no va aparèixer a l’onze inicial, i tampoc a la banqueta.

Amb Neymar a la llotja, el conjunt de Tuchel en va tenir prou amb un gol d’Icardi (22) per plantar-se a vuitens (1-0) i complicar la vida al Bruges, amb unes opcions que ara són minúscules: els belgues necessiten guanyar-ho tot en les dues últimes jornades i esperar que el Madrid fracassi completame­nt.

A Munic, i amb Coutinho a la banqueta (va saltar al camp només els tres últims minuts), el Bayern es va encomanar a Lewandowsk­i (69) i Perisic (89) per desencalla­r el matx davant l’Olympiacos, cuer del grup (2-0). En aquest mateix grup, Lo Celso es va aprofitar d’un embolic a l’àrea de l’Estrella Roja per obrir el marcador i multiplica­r les opcions del Tottenham, subcampió de la Champions la temporada passada (0-4).

Per la seva part, el Manchester City encara no té assegurat el passi a vuitens. El conjunt de Pep Guardiola va passar una mala estona contra l’Atalanta (1-1). Gabriel Jesus va fallar un penal i l’equip va acabar amb un home menys: la lesió d’Ederson i l’expulsió de Bravo van fer que Walker, defensa, jugués els últims cinc minuts a la porteria.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain