La Vanguardia (Català)

Caixa Ban k ha estat reconeguda pel Club Excel·lència en Gestió coma Ambaixador­a de l’ Excel·lència Europea

Per poder obtenir aquesta distinció, les organitzac­ions han de tenir vigent el Segell EFQM 500+ i superar els 600 punts

-

CEl Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+ és una eina clau per generar millores en l’organitzac­ió, i aquest nivell de qualitat i excel·lència demostra l’aposta ferma de CaixaBank

L’entitat és l’únic banc espanyol amb sis àrees de negoci certificad­es seguint els referencia­ls AENOR Conform

aixaBank ha estat reconeguda com a Ambaixador­a de l’Excellènci­a Europea 2019 pel Club Excel·lència en Gestió (CEG), que ha valorat el model de gestió de l’entitat, innovador i sostenible, la seva aposta per la transforma­ció i les bones pràctiques.

Per poder obtenir aquesta distinció, les organitzac­ions han de tenir vigent el Segell EFQM 500 + i superar els 600 punts. El 2018, CaixaBank el va obtenir amb una qualificac­ió superior als 650 punts, xifra que avala el lideratge del seu model de gestió de qualitat i servei als clients d’acord amb els estàndards internacio­nals. És el segon any que l’entitat renova aquest reconeixem­ent com a Ambaixador­a de l’Excel·lència Europea per part del CEG.

El Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+ és una eina clau per generar millores en l’organitzac­ió, i aquest nivell de qualitat i excel·lència demostra l’aposta ferma de l’entitat financera per assolir els màxims estàndards de qualitat. Per la seva banda, per al CEG, els ambaixador­s de l’Excel·lència Europea 2019 són la millor mostra del valor que pot arribar a generar un model com el d’EFQM.

Model de negoci certificat

CaixaBank és un referent que fa de la implantaci­ó dels sistemes de gestió i la certificac­ió posterior part del seu avantatge competitiu. L’entitat ha fet una aposta ferma per la certificac­ió dels seus models de negoci en els diferents segments de mercat, amb el focus posat en el client.

De fet, actualment és l’únic banc espanyol amb sis àrees de negoci certificad­es seguint els referencia­ls AENOR Conform: Banca Privada, Banca Premier, Banca de Particular­s, Banca de Negocis, Banca Internacio­nal i Banca d’Empreses.

 ??  ?? Una de les oficines Store de CaixaBank
Una de les oficines Store de CaixaBank
 ??  ?? Seu de CaixaBank a Barcelona
Seu de CaixaBank a Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain