La Vanguardia (Català)

Mirotic: “Gent amb maldat vol trencar l’equip”

El montenegrí respon a la suposada rebel·lió per les maneres de Pesic

- TONI LÓPEZ JORDÀ Barcelona

Poques hores abans de la visita del Barça a Kaunas (19 h) en la setena jornada de l’Eurolliga, el rival, el Zalgiris, i el coliderat van passar a un segon pla i la polèmica es va instal·lar al Palau Blaugrana. Svestislav Pesic i Nikola Mirotic van sortir al pas d’una informació publicada pel diari Marca segons la qual els jugadors haurien iniciat una campanya contra l’entrenador serbi, farts de les seves maneres i els seus mètodes. “Hi ha gent amb molta maldat. Sabem molt bé qui és. L’únic que pretenen és trencar l’equip i la seva dinàmica”, va dir Mirotic, assenyalat com el suposat capitost del motí contra Svetislav Pesic.

Tot va arrencar dimarts, quan el rotatiu esportiu madrileny va publicar que “el vestidor comença a estar fart de les maneres i els mètodes del seu entrenador”, i que “l’animadvers­ió cap a ell cada vegada és més creixent i unànime entre tots els jugadors”. Des d’altres mitjans s’assegurava que Mirotic era el líder que “encapçala aquesta croada contra Pesic”.

Ahir, en la roda de premsa prèvia al partit d’Eurolliga, l’entrenador serbi va respondre sobre la suposada mala relació amb els seus jugadors, fidel al seu estil: “Tothom coneix la meva exigència”. I va afegir: “Mantinc una relació de gran respecte envers els meus jugadors i ells em respecten a mi com a persona i com a entrenador”.

Però qui més va parlar d’aquesta qüestió va ser Nikola

Mirotic, l’estrella del Barça en aquest inici de temporada. El montenegrí va reaccionar amb ironia a l’acusació de ser el suposat líder de la revolta: “Tot això em fa riure perquè al nostre equip tant jugadors, com tècnics, directiva i aficionats estem molt units i més il·lusionats que mai”. I va parlar d’una campanya contra ell per desestabil­itzar-lo en el bon moment que viu: “Hi ha molta gent fotuda, que encara no ho ha superat i no ho superarà mai. Treuen coses sobre mi, sobre les meves mirades, els meus números i coses així. Poden opinar el que vulguin perquè és la seva feina, però el que hem de fer nosaltres és passar d’ells i controlar el que puguem controlar”, va dir l’alapivot.

“Mantinc una relació de gran respecte envers els meus jugadors i ells em respecten a mi”

 ?? ANATOLY MALTSEV / EFE ?? Svetislav Pesic
ANATOLY MALTSEV / EFE Svetislav Pesic

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain