La Vanguardia (Català)

El Rec.0 tanca avui havent superat totes les expectativ­es previstes

- Isabel Clarós

La 21a edició del Rec.0 tanca avui les portes havent superat totes les expectativ­es previstes de vendes i de públic, segons Marina Iglesias, una de les promotores d’aquest festival de moda d’Igualada. “Sens dubte, ha estat la millor edició dels deu anys del Rec.0”, afegeix Iglesias.

Des de dimecres i fins avui el barri del Rec, ple d’adoberies, s’ha omplert de firmes de moda, més de 80, que han instal·lat pop-ups amb peces d’estoc en naus abandonade­s. L’atractiu de l’oferta i, sobretot, dels preus es plasmava en les llargues cues que tenien els espais de grans marques com Mango, La Sportiva, Barça, Punto Blanco, Textura o Levi’s. Gemma Barbany, de la firma emergent Iaios, també estava molt satisfeta per l’interès que havien despertat els seus jerseis amb fil reciclat en compradors i visitants.

L’oferta cultural i didàctica organitzad­a per celebrar els deu anys del Rec.0 ha tingut una molt bona acollida. “Les visites organitzad­es per conèixer el funcioname­nt d’una adoberia han tingut tant èxit que hem hagut d’augmentar els grups”, explica la Marina. Avui, més enllà de les compres, el festival de moda ofereix una gran varietat gastronòmi­ca en

food trucks, tallers infantils sobre el treball de la pell, una taula rodona sobre els productes de quilòmetre zero (a les 12 hores) i concerts de Beth, Joan Colomo i JoKB. També hi haurà visites guiades a Cal Granotes, una adoberia del segle XVIII, malgrat que no se’n podrà visitar una d’actual, ja que avui dissabte no funcionen i estan tancades.

No hi ha dates definitive­s per a la pròxima edició del Rec.0, la d’estiu, que es farà la primera quinzena de maig. /

 ?? ESTEFANIA ESCOLÀ / ACN ?? Cues a l’entrada d’algunes marques dimecres, primer dia del Rec
ESTEFANIA ESCOLÀ / ACN Cues a l’entrada d’algunes marques dimecres, primer dia del Rec

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain