La Vanguardia (Català)

Realceu la vostra imatge ambla col·lecció de collarets de Prince Charm de‘ La Vanguardia’

• Aconseguiu cinc collarets banyats en or o plata i amb cristalls de colors • Un complement ideal per vestir la pell d’elegància i ressaltar cada estil •Primer lliurament disponible a partir del dissabte 16 de novembre per només 6,95 € més el diari

- Redacció

Pocs complement­s són capaços de rematar amb tanta elegància una imatge i alhora ressaltar amb tanta brillantor la bellesa de qui els llueix com els collarets. Aquestes peces subtils i versàtils permeten donar un toc de distinció únic tant a les vestimente­s més formals com a les més casual o, ara que s’acosten les festes nadalenque­s, a les més elegants, reservades per a ocasions tan especials com la Nit de Nadal, Nadal o Cap d’Any. Amb La Vanguardia podreu vestir la vostra pell d’elegància cada dia de l’any, gràcies a la col·lecció de collarets de moda Prince Charm que el diari posa a disposició de tots els lectors i els subscripto­rs a partir del cap de setmana que ve.

La col·lecció Prince Charm està formada per cinc collarets banyats en or o plata, elaborats amb cristalls de diferents colors i rematats amb penjolls com circonites, perles naturals i aventurina­s. Peces delicades i elegants que us faran brillar més que mai i amb les quals anireu a la moda cada dia.

El collaret que encapçala la promoció és el model Black is Back. Com la resta dels ornaments que formen la col·lecció, presenta un disseny en què destaquen la finor de l’estructura i l’elegància de la peça central. Es tracta d’un collaret de cristalls de color negre rematat amb una brillant circonita i proveït d’un tancament amb bany de plata. Un model d’aire clàssic que resulta infal·lible a l’hora d’aportar distinció a la vostra vestimenta, tant si és de dia com de nit, ja que tant combina amb un vestit de còctel com amb un cos de colors tan contrastat­s com el blanc i el negre.

El segon lliurament porta un preciós collaret pujat de to, Power Red, un model elaborat amb cristalls de color granat en què destaca el penjoll circular banyat en or. Amb ell marcareu tendència, ja que el granat és un dels colors que formen part de la paleta cromàticad­elatardor.

Igual d’afavoridor és Pearl, el collaret de cristalls de colors grisos que protagonit­za el tercer lliurament de la promoció. L’adorn central, una perla natural amb dues peces en cadascun dels costats banyades en or (com el tancament), és tot un signe d’elegància i discreció. Un model per lluir sense extravagàn­cies i que casa perfectame­nt amb bruses, vestits o jerseis en tonalitats pastel.

En el quart lliurament trobareu l’original collaret de cristalls de color blau Savage Blue. El seu encant rau en els tres penjolls amb forma de ploma i banyats en or que pengen de la cadena, amb tancament també banyat en or. Un detall que aporta dinamisme al conjunt i que, igual que els altres collarets Prince Charm d’aquesta promoció, té la qualitat d’adaptar-se a cada estil per realçar-lo.

Tanca la col·lecció el preciós collaret Pure Green, un model amb una cadena que alterna de manera equilibrad­a i harmònica cristalls de color verd de diferent intensitat, de la qual penja una cridanera aventurina amb suport banyat en or. Una combinació fina i subtil que vestirà el vostre coll amb gran elegància.

Cinc collarets que podreu portar de manera individual o combinant-los com més us convingui o en funció de l’estil que vulgueu lluir en cada moment. Perquè el collaret és un complement que revela l’estil personal que tota dona porta a l’interior. Un adorn de disseny amb la capacitat de realçar la vostra vestimenta, d’atorgar al vostre aspecte un toc elegant i d’imprimir personalit­at pròpia cada dia. •

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain