La Vanguardia (Català)

Pete Davidson, exnòvio d’Ariana Grande, és tot un donjoan ‘millennial’

L’actor, que va ser nòvio d’Ariana Grande i Margaret Qualley, ara surt amb Kaia Gerber

- ELENA CASTELLS

Pete Davidson és un humorista de Nova York de 25 anys amb fama de noi dolent, els cabells de colors i el cos ple de tatuatges, que més enllà de la seva carrera profession­al s’està fent famós pel seu historial sentimenta­l. Aquest últim any, el comediant, que participa a l’exitós programa humorístic Saturday night live, s’ha guanyat el títol de donjoan de l’univers celebrity.

L’última de sucumbir als seus encants ha estat la model Kaia Gerber, de 17 anys i filla de Cindy Crawford. La notícia la publicaven aquesta setmana mitjans dels Estats Units, amb fotos de la parella a l’interior del vehicle de Davidson. El còmic hauria viatjat amb avió de Nova York –on treballa– a Los Angeles –on viu ella– per gaudir d’una vetllada romàntica. La parella va sopar al restaurant Nobu i va ser després quan els fotògrafs els van agafar en actitud afectuosa dins del cotxe d’ell. Aquesta relació arriba poques setmanes després que l’actor trenqués amb l’actriu Margaret Qualley, filla d’Andy McDowell, que va despuntar en l’última pel·lícula de Quentin Tarantino, Érase una vez en Hollywood. La història amb prou feines va durar un parell de mesos. I abans havia tingut una sonada aventura amb l’actriu Kate Beckinsale, 20 anys més gran que ell, a qui va conèixer en la celebració dels Globus d’Or a començamen­ts de gener. Amb ella va girar full a un dels moments més durs de la seva vida: la ruptura amb Ariana Grande. La relació amb l’estrella del pop va ser, sens dubte, la que el va situar a la galàxia celebrity. El maig del 2018 van començar una història que van narrar gairebé minut a minut a les xarxes socials. Poques setmanes després van anunciar que s’havien compromès, però quan va arribar la tardor l’amor es va esfumar. Davidson va passar llavors per una etapa depressiva que va fer pensar que es podria suïcidar, sobretot quan va publicar un críptic missatge a Instagram que va fer que el personal del 911 anés a casa seva per comprovar que estava bé. L’humorista, que als 7 anys va patir la pèrdua del pare, que era bomber, en les tasques de rescat de les Torres Bessones després dels atacs terroriste­s de l’11 de setembre, ha ingressat periòdicam­ent en centres de salut mental i ha lluitat contra l’addicció a les drogues.

Malgrat la seva fama de noi dolent millennial, una font propera a l’actor ha explicat a Page Six quin és el principal encant de Davidson: “Té un comportame­nt impecable i és molt educat. Honestamen­t crec que aquesta és una part de la raó per la qual agrada tant a les dones”. I també hi deuen ajudar les famoses festes que es fan cada dissabte després del programa, on altres estrelles com Scarlett Johansson, Emma Stone i Ben Affleck han trobat parella entre els membres de l’equip.

A començamen­t d’any va tenir una sonada aventura amb l’actriu Kate Beckinsale, 20 anys més gran que ell

 ??  ??
 ?? INSTAGRAM ?? Quatre nòvies en
un any. La tardor del 2018 trencava la relació amb Ariana Grande (a baix a la dreta); després va tenir la història amb
INSTAGRAM Quatre nòvies en un any. La tardor del 2018 trencava la relació amb Ariana Grande (a baix a la dreta); després va tenir la història amb
 ?? INSTAGRAM ?? Kate Beckinsale (a baix a l’esquerra); aquest estiu el va passar amb Margaret Qualley (esquerra), i l’última ha estat Kaia Gerber (al cotxe)
INSTAGRAM Kate Beckinsale (a baix a l’esquerra); aquest estiu el va passar amb Margaret Qualley (esquerra), i l’última ha estat Kaia Gerber (al cotxe)
 ?? EVAN AGOSTINI / AP ??
EVAN AGOSTINI / AP
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain