La Vanguardia (Català)

Les millors receptes de Nadal amb ‘La Vanguardia’ i ‘Receptes by Cuina’

• Menús exquisits per sorprendre aquestes festes i un munt d’ idees pera un any boi sa • La revista s’acompanya d’una capsa Duetto de Rifacli de neules de vainilla i banyades al cacau • Disponible a partir del dissabte 23 de novembre als quioscos per nomé

- Redacció

Aquest Nadal, us agradaria sorprendre els convidats amb menús que combinin el millor de la tradició amb els sabors més actuals? No acabeu de sortir-vos-en a l’hora de preparar els entrants, els plats i les postres amb què delectar amics i familiars aquestes festes? Ja no cal que hi doneu més voltes! Al nou número de Receptes by Cuina trobareu menús saludables i exquisits per lluir-vos en els àpats més destacats d’aquestes festes. A les seves pàgines descobrire­u set menús de Nadal per a tots els gustos i totes les butxaques, tots elaborats amb ingredient­s naturals. Propostes genials per assaborir les festes com mai.

De fet, aquesta és una de les premisses de Receptes by Cuina: portar a les llars les millors receptes, plats i menús elaborats amb productes de temporada. La revista, a més, aquest mes ve acompanyad­a d’un regal molt apetitós: una capsa Duetto de Rifacli amb neules de dos sabors, de vainilla i banyades al cacau. Dolços exquisits que us serviran per completar les postres o per degustar tots sols, durant les festes o en qualsevol època de l’any.

El nou número de Receptes by Cuina, un producte amb la garantia de qualitat de l’equip de la revista Cuina, proporcion­a als lectors un munt d’ idees per mantenir una dieta saludable de manera molt fàcil i alhora imaginativ­a, aprofitant els millors aliments de cada època de l’any. Els lectors i els subscripto­rs que vulguin aconseguir el nou número de Nadal, juntament amb les neules Duetto de Rifacli, podran fer-ho als quioscos a partir del dissabte 23 de novembre, per només 4,95€.

A les pàgines del nou número trobareu els millors menús de Nadal per servir a taula, propostes que agradaran a tothom i que s’ajusten a tots els pressupost­os. Hi descobrire­u des de plats de peix per assaborir en petites porcions fins a versions originals de les carns més tradiciona­ls del Nadal, com el capó, el pollastre o la pularda, passant per dolços no tan nadalencs que us faran triomfar fins a propostes per oferir un àpat internacio­nal, perfectes per fer sentir com a casa comensals vinguts d’arreu. També hi trobareu receptes elaborades amb un ingredient de luxe, les ostres, i d’altres que podreu trobar a preu

low cost però amb els quals igualment us lluireu com a amfitrions. Sense oblidar els millors trucs per vestir la taula com cal en unes dates en què la presentaci­ó és clau.

La revista ve carregada de molts altres temes nadalencs. En aquest nou número, descobrire­u com preparar un gall dindi farcit amb productes de temporada, així com les millors guarnicion­s per aconseguir plats rodons amb els acompanyam­ents més adients i quines són les diferèncie­s entre el salmó fresc i el fumat. També veureu com pot ser de fàcil fer uns embolcalls nadalencs bons, sans i ben originals, i, gràcies als experts gastronòmi­cs de la publicació, rebreu una masterclas­s en gambes, un dels ingredient­s més habituals a la taula durant aquestes festes. Com també n’és d’habitual l’ibèric, un plaer que la publicació us explica com prendre per viure un Nadal healthy.

L’aposta de la revista per una cuina sana i sostenible també es tradueix en un munt d’idees per reduir els residus a la cuina, un article sobre els vegetals que us ajudaran a compensar els excessos d’aquestes dates i un altre al voltant de plats únics i valuosos, tot en un. A més, des de la revista donen dotze idees perquè el 2020 sigui un any bo i sa.

També trobareu molts temes de temporada i perfectes per passar l’hivern, com un extens reportatge sobre les cols (n’hi ha tantes varietats que no us les acabareu), els millors trucs i receptes per fer fondues i els secrets dels gratinats (cruixents per fora, tendres per dins).

El nou número de Receptes b y Cuina ve farcit de totes aquestes idees i moltes més per assaborir el Nadal, i amb el regal de la capsa de neules de dos sabors Duetto de Rifacli.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain