La Vanguardia (Català)

Golejadors d’Europa

El Barça obre la segona volta amb un festival de gols que el manté en el lideratge i el dispara com a màxim canoner

- Barcelona

El Barça ha agafat velocitat de creuer i es diverteix amb un recital de gols per preparar-se per al final del Tourmalet que se li acosta: la visita del Flensburg la setmana que ve i el viatge a París l’1 de desembre. En dos partits es jugarà el lideratge del grup A, que de moment manté amb solidesa, sense afluixar, i amb un joc espectacul­ar.

Són símptomes òptims que emet l’equip de Xavi Pascual, que està resolent els seus compromiso­s europeus amb solvència, amb ofici, sense patir, de vegades vorejant la perfecció. Si va ser excel·lent el rendiment ofert a Dinamarca fa una setmana (3034), el partit d’ahir per obrir la segona volta, davant el mateix rival, va ser un recital ofensiu.

Amb el perill que comporta enfrontar-se a un mateix rival amb tan poc marge de temps, Xavi Pascual va buscar sorprendre els nòrdics fent entrar al 7 inicial Entrerríos, N’Guessan i Moller. L’asturià i el francès van respondre amb encert i es van convertir en els estilets ofensius en el primer esprint (10-7). El porter danès va completar un gran partit, com a Aalborg.

Amb un equip jove i trotador, l’Aalborg va oposar resistènci­a amb les mateixes armes que el Barça: velocitat, contraatac i atreviment. Li va sortir bé, i va encongir el marcador (11-11, 1414) fins al minut 20. Va ser llavors quan el Barça va prémer l’accelerado­r, li va tornar el parcial i es va situar 3 amunt (17-14) i en una segona onada, amb un altre 3-0, se’n va anar al +5 del descans (22-17). Ja no s’escaparia la victòria.

Serietat defensiva i velocitat de vertigen en atac van donar com a resultat una ampliació de la renda fins al +9, amb un recital ofensiu coral en què van destacar la bona mà d’Aleix Gómez (9 gols –18 en total als danesos–), d’un Aron Pálmarsson que ja recorda el dels seus millors dies al Veszprém, i d’un recuperat Tim N’Guessan (6).

Al final, 44 gols per consolidar-se com l’equip més golejador de la Lliga de Campions amb 290 gols acumulats (36,37 de mitjana). Un avís intimidato­ri per als rivals que venen.

Barcelona: Moller, Víctor Tomàs (2), N’Guessan (6), Entrerríos (3), Petrus, Fàbregas (5), Ariño (1); Aleix Gómez (9, 5p), Cindric (1), Pálmarsson (6), Sorhaindo (4), Dolenec (3), Andersson (1), Mem (1) Àlex Pascual (2), Gonzalo Pérez de Vargas (ps).

Parcials: 4-1, 8-7, 11-10, 14-14, 19-16, 22-17 (descans); 24-18, 28-22, 33-26, 35-28, 39-32, 44-35.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain