La Vanguardia (Català)

El Nacional consolida la seva campanya solidària a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Els fons que es recaptin es destinaran a la investigac­ió de diverses malalties que afecten la infància

-

– Un any més, amb l’arribada del període nadalenc, el multiespai gastronòmi­c El Nacional celebra la seva campanya solidària. Els fons recaptats es destinen a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, centre pediàtric de reconeixem­ent internacio­nal on acudeixen pacients de tot el món i en el qual cada any es fan més de 245.000 consultes, 117.000 urgències, 18.000 hospitalit­zacions, 19.000 tractament­s d’hospital de dia i on neixen més de 3.300 bebès. L’objectiu de la campanya és col·laborar econòmicam­ent per impulsar la investigac­ió de malalties que afecten la infància i, d’aquesta manera, puguin incrementa­r el nombre d’assajos clínics, els tractament­s i el coneixemen­t científic.

PARTICIPAR-HI ÉS A L’ABAST DE TOTHOM.

El tret de sortida d’aquesta campanya solidària cada any comença a finals de novembre, coincidint amb l’encesa de llums nadalenque­s d’El Nacional, i s’allarga fins al 6 de gener. Durant aquestes setmanes, els clients podran col·laborar amb la iniciativa fent una aportació d’1 € solidari a l’hora d’abonar el compte. A aquesta recaptació s’hi sumaran 10.000 € addicional­s que El Nacional donarà a títol privat.

La passada edició del 2018-2019, El Nacional va aconseguir fer una aportació de 27.102 € a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, i per a aquesta nova campanya s’espera poder superar aquesta xifra.

L’ENCESA MÉS SOLIDÀRIA.

Coincidint amb aquestes setmanes de celebracio­ns i reptes solidaris, El Nacional no només llueix una il·luminació nadalenca espectacul­ar, sinó que també transforma tots els seus espais amb una decoració vintage dissenyada ad hoc per a l’ocasió. L’encesa nadalenca prevista per al 2019 serà el dijous 28 de novembre, a les 21 h, i seran els mateixos investigad­ors i doctors representa­nts de l’Hospital els qui encendran les més de 500.000 llums led, en un acte amenitzat i dedicat a la campanya solidària.

 ??  ?? Imatge de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.
Imatge de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain