La Vanguardia (Català)

Els ‘healthy bowls’ arriben a La Parada

El Nacional aposta pel vessant saludable en aquest espai ideal per fer una pausa foodie

-

BARCELONA— La Parada és un dels primers espais que ens reben quan entrem a El Nacional, un restaurant ràpid per descansar una estona en els moments més atrafegats del dia mentre es degusten coques salades, plats de formatges i embotits o receptes de pasta. Des de sempre, La Parada ha apostat pel menjar saludable, incorporan­t a la carta amanides variades, fruita tallada i sucs, però ara fa un pas més i introdueix una nova línia de healthy bowls.

EN FORMA DE ‘BOWL’. Inspirant-se en la filosofia dels poke bowls o dels buddha bowls, un tipus de plats que triomfen a les xarxes socials però també a les cuines de restaurant­s i llars, l’equip de Cuina d’El Nacional ha dissenyat una gamma de quatre bowls que tenen com a base diferents tipus de gra: arròs basmati i integral, llenties, blat i quinoa. A aquesta base s’hi afegeix alguna proteïna, com ara llagostins, tonyina, rosbif i pollastre, respectiva­ment, i altres aliments frescos, com verdures i fulles verdes, habitualme­nt crues. L’avantatge és que són plats complets, sadollants i molt equilibrat­s, de manera que amb un sol bowl haurem cobert les necessitat­s d’ingesta per a un dinar o un sopar. L’alternativ­a saludable al menjar ràpid.

En la mateixa línia saludable, La Parada també fa créixer la seva carta de postres amb noves receptes a base de iogurt grec amb llavors i fruita.

 ??  ?? CADA COP MÉS ‘HEALTHY’. Des de fa uns anys, els restaurado­rs espanyols han percebut un increment de la demanda de menjar saludable. Ens agrada cuidar-nos i tenir cura del que mengem. Per això, i per respondre als comensals, La Parada s’ha proposat recórrer un camí que es basa a “treballar cada vegada més amb producte exclusivam­ent de proximitat, especialme­nt el que prové de l’horta”, explica Michel Gradeler, director de Cuina d’El Nacional. “Volem que es diferenciï dels altres espais d’El Nacional per tenir una carta completame­nt enfocada cap al menjar saludable, sense oblidar els plats de pasta i lasanya habituals i les coques caracterís­tiques”, afegeix.
CADA COP MÉS ‘HEALTHY’. Des de fa uns anys, els restaurado­rs espanyols han percebut un increment de la demanda de menjar saludable. Ens agrada cuidar-nos i tenir cura del que mengem. Per això, i per respondre als comensals, La Parada s’ha proposat recórrer un camí que es basa a “treballar cada vegada més amb producte exclusivam­ent de proximitat, especialme­nt el que prové de l’horta”, explica Michel Gradeler, director de Cuina d’El Nacional. “Volem que es diferenciï dels altres espais d’El Nacional per tenir una carta completame­nt enfocada cap al menjar saludable, sense oblidar els plats de pasta i lasanya habituals i les coques caracterís­tiques”, afegeix.
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain