La Vanguardia (Català)

COMBINACIO­NS GUANYADORE­S

A les diferents barres i espais d’El Nacional es poden prendre canyes ben tirades i ampolles de les principals cerveses Damm que, acompanyad­es dels aperitius i els plats més adequats, assoleixen la combinació perfecta.

-

A.K. DAMM + COCA DE SALTAT DE VERDURES

La coca de saltat de verdures amb salsa romesco combina perfectame­nt amb la cervesa d’estil alsacià A.K. Damm, llançada el 2001 com a homenatge al fundador de la companyia, August Kuentzmann Damm. Caràcter alemany amb refinament francès.

BOCK-DAMM + ARRÒS NEGRE

Negre sobre negre en aquest maridatge que proposa a La Taperia. La Bock-Damm és una cervesa negra a l’estil de Munic elaborada amb tres tipus de malta, que li confereixe­n un gust torrat. Una companya ideal per a l’arròs negre amb marisc i peix.

ESTRELLA DAMM + TÀRTAR DE TONYINA

A la Barra d’Ostres els crus, com el tàrtar de tonyina vermella del Mediterran­i, són els actors principals. Què millor que servirlos amb la protagonis­ta absoluta de les cerveses Damm, l’Estrella Damm. Fresca, d’estil Mediterran­i i perfecta per acompanyar aquest plat estiuenc.

INEDIT + ORADA

Els matisos de la Inedit atorguen a l’orada a la sal grossa d’Eivissa un sabor complex i d’inspiració mediterràn­ia. La cervesa creada pels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’elBulli està elaborada a partir de dues cerveses (la de malt d’ordi i la de blat) i aromatizad­a amb espècies.

MALQUERIDA + OSTRES DE GILLARDEAU

A la Barra de Còctels us hi espera la Malquerida, una cervesa vermella fresca ideal per maridar amb plats d’inspiració llatina i també amb delicadese­s com les ostres de Gillardeau. Es prepara amb flor de Jamaica, taronja, blat, malt d’ordi i blat de moro.

VOLL-DAMM + MITJANA DE VACA VELLA

La Voll-Damm ofereix més aroma, més sabor i més cos que altres cerveses, ja que en la seva elaboració es fa servir el doble de la quantitat de malta habitual. Una intensitat que contrasta amb la mitjana de vaca vella feta a la brasa o la gran hamburgues­a de bou d’El Nacional.

TURIA + PERNIL IBÈRIC DE GLA

Una canya ben tirada de Turia, la cervesa torrada més valenciana de Damm, garanteix una experiènci­a de tapes perfecta. Aquesta varietat és especialme­nt adequada per a la intensitat i la melositat del pernil ibèric de gla, tallat ben fi i amb el seu greix.

KELER + FORMATGE IDIAZABAL FUMAT

L’origen basc dels dos protagonis­tes d’aquest maridatge els uneix. La cervesa Keler és donostiarr­a, de tipus lager, elegant i refrescant, però amb una forta càrrega aromàtica. El formatge Idiazabal, amb D. O. pròpia, és intens i té un punt picant. Una combinació que fa pàtria.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain