La Vanguardia (Català)

Pa i carn madurada, la parella perfecta

LomoBajo incorpora un servei de cuina ininterrom­puda durant tota la setmana

-

BARCELONA— Si us considereu meat lovers, esteu d’enhorabona. I és que, des de fa uns mesos, LomoBajo ha ampliat els horaris de cuina amb l’objectiu d’oferir un servei més complet a la seva clientela habitual i a tots els qui s’acosten a aquest temple de la carn madurada, situat al carrer Aragó de Barcelona. Un servei ininterrom­put que, amb l’equip de Cuina i de Sala LomoBajo, us brinda l’oportunita­t d’assaborir els seus exquisits rolls, hamburgues­es i

pepitos de 13 a 24h, cada dia de la setmana.

UNA CARTA PER DESCOBRIR. Amb aquest nou horari, i amb el servei de repartimen­t a casa (vegeu el requadre) implementa­t recentment, s’amplien les possibilit­ats d’acostar-se a l’oferta gastronòmi­ca de LomoBajo, un restaurant pensat per introduir els comensals en l’univers de les carns madurades de bou, de vaca vella i de vedella. Carns de màxima qualitat que provenen de Galícia, Castella i Lleó, Astúries i el nord d’Europa.

Ala carta trobem una desena d’entrepans carnívors i una opció de roll veggie, tots elaborats amb l’excel·lència gurmet que caracterit­za els restaurant­s LomoAlto & LomoBajo. També hi ha una carta de plats per compartir, amb la croqueta de cecina com a favorita entre els comensals, i una llista d’acompanyam­ents tan suggeridor­s com les anelles de ceba amb mel de canya, les patates de muntanya fregides, els pebrots de Padrón amb sal grossa i l’amanida de cabdells amb tonyina.

ELS QUE MANEN. Entre les hamburgues­es, que se serveixen amb un pa brètzel torrat a la brasa, la reina és la Suprem, de carn de bou amb formatge, enciam, tomàquet i ceba a la brasa. Hi ha altres opcions per als qui prefereixi­n carns amb gustos menys intensos, com la Sibarita, que s’elabora amb carn de vaca i s’acompanya amb foie a la planxa i poma. Per als rolls, es fa servir pa de motlle cuit al vapor i marcat a la planxa. Una de les apostes infal·libles és el tartar roll de bou madurat, amb ceba cruixent i cremós de rovell d’ou. Excepciona­l.

I, per als qui prefereixi­n pepitos, han de saber que a LomoBajo se serveixen amb pa negre de kamut i garrofa, en forma de xapata. Hi ha dues opcions per triar: el de filet de vedella amb pebrot verd, formatge i maionesa de carn; i el de mitjana de vedella i pebrots del piquillo. Tot un univers d’atrevits entrepans gurmet per regalar-se un bon refrigeri carnívor.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain